Всі думали, що 58-річна Ассія Ахат у Києві, а вона вигулькнула за океаном: “Завжди відкривається щось нове”

Ассія Ахат уже давно не радує шанувальників чарівним голосом уперемішку зі звуками скрипки. Натомість 58-річна зірка полюбляє подорожувати світом, вихваляючись гарними локаціями.

Днями артистку помітили в Нью-Йорку. Вона прогулювалася вулицями міста у супроводі песика породи мальтіпу. Він став членом родини зірки у травні й, схоже, добре прижився. Ассія Ахат поділилася з підписниками, наскільки сильно любить це місто:

“Магія Нью-Йорка в тому, що тут завжди відкривається щось нове”.

Ассія Ахат у Нью-Йорку

Схоже, що зірка зависла в американському місті надовго. Адже вбрана зовсім по-домашньому – в широкі джинси та кофтину оверсайз. Як звати підопічного, артистка не сповістила.

Ассія Ахат з собачкою

Натомість робить селфі з собачкою як у машині, так і вдома регулярно. Схоже, чотирилапому дозволяється робити все, що заманеться. Скрипалька настільки любить свого годованця, що навіть відмовляється від зависання на Netflix заради спілкування з песиком.

Про музику Ассія Ахат теж не забуває. Виставила в Інстаграм шматочок відео, в якому гуляє вздовж океану зі скрипкою в руках, і залишила посилання на свій альбом.

Ассія Ахат у Києві

Де перебувають чоловік Ігор Баленко та сини Філіп й Данило з дружиною та донечкою, співачка не сповіщає. А сама навідувалася до Києва принаймні минулого літа. Прогулявшись Хрещатиком, Ассія зауважила:

“Що може бути краще, ніж бути у себе вдома. Зараз, як ніколи раніше, відчуваєш, як любиш своє місто, свій дім, друзів, знайомих і просто незнайомих людей на вулиці…”

На згадку про відвідини столиці Ахат зробила кілька знімків біля понівеченої російської техніки.