Оля Полякова обурилася новими правилами відбору на “Євробачення”: більшість артистів залишиться за бортом

Оля Полякова давно мріє відвідати пісенний конкурс "Євробачення". Про свої амбіції зірка розповіла Дмитру Гордону. Продюсер співачки теж вставив свої 5 копійок у цю тему.

Оля Полякова дала розгорнуте інтерв’ю Дмитру Гордону під час прогулянки по Києву. Обговорили, зокрема, й тему “Євробачення”. Зірка сповістила, що їй є що показати на всю Європу. У неї крутий єврохіт, написаний шведським композитором, що перебуває в темі давно.

Оля Полякова та її продюсер засудили правила Нацвідбору на Євробачення

Є тільки одна проблема. За новими правилами національного відбору, прийнятими після скандалу зі співачкою MARUV, до конкурсу не допускаються виконавці, які відвідували росію після 9 березня 2014 року.

Полякова востаннє відвідувала російську столицю на початку 2015 року. Після цього навіть приватних візитів до мами не здійснювала, не кажучи вже про роботу. Олю подібне формулювання питання дуже обурює.

 

Вона завжди підтримувала Україну й була проти війни, перестала носити кокошники та співати російськомовні композиції. Тому не розуміє, чому їй не можна виставляти власну кандидатуру на конкурс.

Продюсер Михайло Ясинський підтримав Полякову в цьому питанні, відзначивши, що подібна заборона призведе до зниження якості претендентів. Адже є купа професійних артистів, які відвідували росію вже після анексії Криму, вони покаялися і можуть гідно виступити на європейській сцені.

Він зауважив, що за такими правилами дорога на “Євробачення” закрита навіть для шведського гурту Army of Lovers. Слід відзначити, що потрапити на найграндіозніше європейське дійство Оля Полякова мріяла уже давно. Якось у “Світському житті” розповідала Каті Осадчій, що представлятиме одну з європейських країн. Та, видно, тоді щось не склалося.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.