Блогер розсекретив коханого Тіни Кароль: він залишається поруч зі співачкою понад 10 років (ФОТО)

Популярний зірковий блогер розсекретив таємного коханця відомої української співачки Тіни Кароль. Виявляється, цей чоловік поруч з артисткою протягом довгих років

Богдан Беспалов, зірковий пліткар і блогер, у новому випуску свого YouTube-шоу розповів про інтриги в особистому житті відомої української артистки Тіни Кароль. Так, знаменитість зазначив, що артистка може таємно будувати стосунки зі своїм гітаристом Антоном Поповим. Богдан Беспалов посилався на особисті джерела та розповів про цікаву історію.

Таємний роман Тіни Кароль

У новому випуску власного шоу Богдан Беспалов розповів історію, якою з ним поділилась людина з його надійного оточення. За словами зіркового пліткаря, Тіну Кароль з Антоном Поповим, її гітаристом, бачили в одному з курортних комплексів у Карпатах. Тоді, зазначив блогер, артистка та її гітарист зняли один будиночок у скандинавському стилі на двох.

Богдан Беспалов розповів про підозри щодо того, хто може виявитись бойфрендом Тіни Кароль
Богдан Беспалов розповів про підозри щодо того, хто може виявитись бойфрендом Тіни Кароль

Знаменитість зазначив, що він не може точно стверджувати, чи відпочивали зірки в одному ліжку або ж спали окремо. Втім, додав Беспалов, він та його підписники мають право обговорити ті чи інші інформаційні приводи.

“Спали вони окремо або в одному ліжку – ніхто не знає. Але на цьому каналі ми суб’єктивно висловлюємо свою думку і пліткуємо”, – висловився у своєму блозі Беспалов.

До слова, у мережі вже давно гуляють чутки про те, що відома українська співачка Тіна Кароль може крутити роман зі своїм гітаристом Антоном Поповим. Так, користувачі мережі та віддані шанувальники артистки зазначають, що вона чудово виглядає поруч із музикантом зі своєї команди.

Шанувальники припускають, що гітарист Тіни Кароль – її таємний бойфренд
Шанувальники припускають, що гітарист Тіни Кароль – її таємний бойфренд
У мережі зазначають, що Тіна Кароль та її бас-гітарист виглядають красиво разом
У мережі зазначають, що Тіна Кароль та її бас-гітарист виглядають красиво разом

Нагадаємо, що бас-гітарист Антон Попов працює у команді відомої української співачки вже багато років. Знаменитість приєднався до знаменитості 2012 року і відтоді виступав чи не на кожному концерті вітчизняної поп-діви. Відносно нещодавно артистці почали приписувати роман із музикантом, а причиною для цього стали неоднозначні погляди парочки на виступах.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.