Продюсер Олі Полякової розповів про пластиковий торт на скандальному весіллі та її гонорар: нулів немало

Продюсер Олі Полякової розповів про виступ співачки на гучному весіллі. Він розкрив подробиці та пояснив позицію зірок. Чергове виправдання?

Українська співачка Ольга Полякова та її гучна участь на святкуванні весілля колишнього прокурора Ростислава Ільницького та Роксолани Москви привернули пильну увагу та обговорення людей. Продюсер Ольги Полякової, Михайло Ясинський, розкрив окремі деталі, пов’язані з її виступом на весіллі.

Ольга Полякова
Ольга Полякова

Ясинський підкреслив, що розуміє обурення громадян щодо розкішних та великих весіль у наш час. Водночас додав, що для артистів виступи є основним джерелом заробітку. Він наголосив, що сім’я молодят мала право влаштувати розкішне весілля.

Михайло Ясинський обіцяв розкрити суму гонорару, яку отримала Ольга Полякова за виступ на святі. Він стверджує, що значна частина грошей буде витрачена на оплату роботи команди артистки та на розвиток її творчого фонду.

“Я розповім цю інформацію 26 жовтня під час концерту Ольги Полякової. Тоді більше людей зможуть дізнатися, яким чином було витрачено отримані гроші. Деякі можуть сказати, що я намагаюся виправдати себе, але це не так. Моя мета полягає в поясненні суті цих процесів. Велика частина коштів спрямовується на оплату роботи команди та поповнення фонду артистки. Тож, якщо Ольга Полякова заробила 4-5 тисяч доларів, ми дізнаємося, на що саме вони були витрачені”, – зауважив продюсер.

Зокрема, Михайло Ясинський розповів, що торт на весіллі був із пластику, і справжній торт знаходився лише на вершині.

Святкування весілля Москви у Львові
Святкування весілля Москви у Львові

Відзначимо, що реакція на виступ Ольги Полякової на весіллі також отримала відгук від інших відомих особистостей, зокрема від Маші Єфросиніної.

Виступ Ольги Полякової на весіллі Ростислава Ільницького і Роксолани Москви, продовжує залишатися предметом обговорення та привертати гостру увагу.

Популярне

Схожі статті

Шеф-кухар із культового ресторану розкрив свій секрет соковитих свинячих стейків: легкий рецепт із начинкою

Свинячі стейки з начинкою — страва, яка приносить багатьом не тільки насолоду від їжі, але й справжню радість від кулінарного відкриття, від емоційного враження, яке вона залишає.

Куди поділась улюблениця Оксани Байрак та акторка в минулому Анастасія Зюркалова: тепер офіціантка у Канаді

Як відомо, доля — мінлива леді, що грає людиною завжди. Ось і улюбленицю режисерки жіночих серіалів Оксани Байрак Анастасію Зюркалову вона не оминула своїми "американськими гірками".

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.