Всі помилки Дана Балана у стосунках з Тіною Кароль: за весь час роману не звозив навіть у Єгипет

Чутки про стосунки поп-діви Тіни Кароль з її колегою молдаванином Даном Баланом то вщухають, то знову спалахують з новою силою. Останнім часом поштовхом для розмов на цю тему стало кілька подій.

Нещодавно керівник проєкту “Голос Країни” Володимир Заводюк заявив, що красива історія романтичних стосунків між Кароль та Баланом була навмисно вигадана, а потім майстерно розіграна самими артистами. Така казка тоді прийшлася до вподоби українському глядачу і широкий загал залюбки своїми домислами хиба що не одружив зіркову пару. Але, коли продюсер відкрив правду, то більшості це не сподобалось: по-перше, те, що був обман, а, по-друге, нікому не хочеться розлучатися зі щасливою красивою історією кохання.

Правда, молдавський красень щиро не розуміє, чому глядачі вважають, що їх ввели в оману за ради піару.

“Продюсер вигадав ідею, що для шоу було б добре, якби у нас з’явився романтичний зв’язок і підштовхував нас на це, а врешті й справді сталася щира симпатія без ніякого обману”,- написав на своїй сторінці в інстаграм Балан, роз’яснюючи слова Заводюка.

І справді, здавалося б, ніяких фактів спільного проживання чи відпочинку на курортах ніколи не було, та шанувальники все одно вважають, що між парою є серйозні почуття. Одразу пригадали випадки, коли на зніманні фільмів актори спочатку розігрують кохання, а потім закохуються по-справжньому. Наводять навіть приклад Бурака Озчивіта та Фахриє Евджен.

Додала трісочку у багаття чуток й сама Тіна. На концерті у Молдові вона зі сцени назвала Дана “найкращим чоловіком у житті після сина”, радо віталась з матір’ю Балана та навіть називала її “мама Люда”.

Днями Тіна анонсувала прем’єру пісні, яку вже назвали найромантичнішою, а допис зробила  такий:

“Коли, як не зараз, зізнаватися у коханні?”

У співачки користувачі одразу спитали: “Хто він, кому ти зізнаєшся у коханні?”

Популярне

Схожі статті

Якщо набридла одноманітність страв з картоплі: гірка з дерунів із сирним прошаруванням — і м’яса не треба!

У кулінарному світі іноді здається, що картопля — це універсальний і нескінченний елемент, який може використовуватися у найрізноманітніших стравах.

Ксенія Мішина занадто захопилася схудненням: видно ребра, а руки майже “зникли” — худорлявість їй не пасує?

У світі шоу-бізнесу образ грає важливу роль, іноді він стає об'єктом захоплення та суперечок. Ксенія Мішина, українська актриса, вражає не лише своєю талантливою грою, але й бездоганним стилем.

Пиріжки з м’ясом та моцарелою у листковому тісті роблю на раз-два: навіть свекруха похвалила й взяла рецепт

Якщо ви шукаєте новий спосіб приготування випічки, яка не буде солодкою, але захопить своїм смаком і ароматом, то цей рецепт точно для вас.