Ігор Кондратюк приголомшив сумою, яку йому винен Козловський: “Треба ще 53 роки, щоб він все заплатив”

Останнім часом скандал між Віталієм Козловським і Ігорем Кондратюком різко загострився. Яку суму винен артист своєму експродюсеру – далі у матеріалі.

Скандал і судові розбірки між співаком Віталієм Козловським і його експродюсером Ігорем Кондратюком тривають вже понад 10 років. Як відомо, Кондратюк виграв суд і тепер його колишній підопічний має виплатити кругленьку суму грошей. Частину боргу співак вже заплатив Кондратюку та ще велику суму він винен.

З літа 2023 року віталій Козловський став військовослужбовцем ЗСУ і весь його дохід зараз – військова зарплата. Нещодавно співак зробив допис у своєму Інстаграм-блозі, де зізнався, що вся його зарплата автоматично перераховується Кондратюку. Співак попросив продюсера припинити стягування хоча б на період війни та Кондратюк відмовив йому у цьому.

Козловський висловився про конфлікт із Кондратюком
Ігор Кондратюк приголомшив сумою, яку йому винен Козловський

В Мережі фоловери активно підтримують Козловського та Кондратюк впевнений, що правда на його боці. Продюсер в інтерв’ю “5 каналу” зазначив, що Віталій має бути вдячним ЗСУ, за те, що він отримує “білу” зарплату і може розраховуватися з боргами. Також Кондратюк назвав суму, яку йому ще винен Козловський.

Десь 1,5 мільйона, може мільйон триста

, – зазначив Кондратюк.

Ігор Кондратюк приголомшив сумою, яку йому винен Козловський
Ігор Кондратюк приголомшив сумою, яку йому винен Козловський

При цьому продюсер зізнався, що у 2021 році Козловський виплатив йому всього 28 тисяч. Кондратюк порахував, якщо віталій буде виплачувати борг такими темпами, то розрахується він лише через 53 роки.

Треба мені прожити 53 роки, щоб він мені заплатив все

, – сказав Кондратюк.

В чому суть конфлікту Кондратюка і Козловського

Справа в тому, що Віталій Козловський після розірвання контракту з Кондратюком продовжував співати пісні, які належать його експродюсеру. Тобто співак порушив авторські права і технічно є не правим у цьому конфлікті.

Козловський запевняє, що не проти виплатити борг Кондратюку та хоче мирової угоди. Адже Кондратюк вже неодноразово подава нові позови в суди після того, як Козловський закривав попередній борг. Сам Ігор не хоче йти на контакт зі своїм підопічним і спілкується з ним лише через свого адвоката.

Популярне

Схожі статті

Запечена риба під сирно-овочевою шубкою: беру будь-яке філе, бо весь секрет у маринаді. Раджу спробувати!

Спробуйте приготувати соковите філе риби під сирно-овочевою шубкою в духовці так, щоб домашні попросили добавки. Скоріше записуйте цей рецепт!

Мають трьох дітей, але за кордон ні-ні: Решетнік, Дикий та інші багатодітні зірки, які попри все в Україні

Україна переживає важкі часи через війну, економічні труднощі та інші виклики. У таких умовах питання про збільшення сім'ї може викликати непорозуміння або навіть звинувачення.

Шоколадний десерт без борошна, масла та цукру: закохалась з першого шматочка! Навіть на свято буду подавати

Такий шоколадний десерт готується мега просто та швидко. Вам знадобиться всього декілька доступних продуктів, які можна знайти в будь-якому магазині.