Маша Єфросиніна чесно висловилась про Настю Каменських після її поведінки на інтерв’ю: “Вона така і є”

Відома українська співачка Настя Каменських не так давно побувала на інтерв'ю у журналістки Маші Єфросиніної. Після опублікованої розмови користувачі мережі здивувались через поведінку зірки

Маша Єфросиніна, відома українська ведуча та журналістка, у часи повномасштабної війни продовжує активно займатись своєю професійною діяльністю. За майже два роки великої війни у студії знаменитості побувало багато артистів і громадських діячів, з якими Єфросиніна провела інтерв’ю. Раніше цього року в гості до журналістки завітала і відома українська співачка Настя Каменських.

Після інтерв’ю з артисткою у мережі з’явилось багато жартів щодо поведінки зірки на інтерв’ю. Лєра Мандзюк, українська гумористка у жанрі стендап-комедії, стала однією з тих, хто пародіював співачку. Нещодавно Маша Єфросиніна запросила її на інтерв’ю, а у ході розмови Мандзюк поцікавилась у журналістки, що вона думає про поведінку Каменських.

У новому інтерв'ю з Лєрою Мандзюк Маша Єфросиніна висловилась про Настю Каменських
У новому інтерв’ю з Лєрою Мандзюк Маша Єфросиніна висловилась про Настю Каменських

Єфросиніна визнала, що отримує дуже багато запитань про співачку та інтерв’ю, яке вона у неї взяла. Втім, журналістка не має відповіді на всі ці питання. Річ у тім, пояснила ведуча, що її гостя у житті є такою ж самою, якою була на інтерв’ю. Маша Єфросиніна зазначила, що головна роль її проєкту “Екзамен” полягає в тому, аби показати людину без прикрас так, як воно є насправді.

“Це є єдина правда – вона [Настя Каменських – прим. ред.] така і є”, – коротко та лаконічно відповіла на цікавість українців Маша Єфросиніна.

Інтерв’ю з Каменських

У мережі з'явилось багато жартів після інтерв'ю Насті Каменських у Маші Єфросиніної
У мережі з’явилось багато жартів після інтерв’ю Насті Каменських у Маші Єфросиніної

Нагадаємо, що раніше Маша Єфросиніна опублікувала у мережі інтерв’ю з Настею Каменських. Користувачі мережі швидко розібрали розмову на кумедні цитати та створили чимало мемів. Річ у тім, що українцям поведінка артистки здалась дещо дивною. Зокрема, її відверті висловлювання про своє самопочуття, бачення світу та інше.

Популярне

Схожі статті

Такі часникові пампушки до борщу ви ще не готували: неймовірно пухкі та ароматні. Урвала рецепт у сусідки

Краще тарілочки запашного українського борщу, може бути тільки борщ з часниковими пампушками. Готувати їх просто, а на аромат збігаються навіть сусіди.

Так смачно, що пальчики оближеш: рецепт тонких шоколадних млинців. Не рвуться при смаженні і не засихають

Легко та без зайвого клопоту можна приготувати тонкі шоколадні млинці, які не будуть рватися при смажені. Спробуйте загорнути в них будь-яку начинку та приємно здивуйте вашу родину смаколиками. 

Чоловік відмовляється від іншого сніданку. Але інший і не потрібен, коли є така смакота: омлет на сковороді

Омлет знайомий усім нам як простий і швидкий варіант сніданку. Навіть таку звичну страву можна зробити ще кращою та смачнішою. Сьогодні ми підготували рецепт пишного омлету без молока на сковороді.