Чи знайшли своє кохання героїні “Холостячки” Ксенія Мішина і Злата Огнєвіч: Леся Нікітюк на черзі

2 героїні романтичного шоу "Холостячка" Злата Огнєвіч та Ксенія Мішина не змогли побудувати щасливі стосунки зі своїми обранцями після закінчення проєкту. Та чи вільні їхні серця зараз?

“Холостячка” – романтичне шоу, яке є адаптацією відомо проєкту “Холостяк”. Тут за серце однієї красуні борються привабливі, успішні і багаті чоловіки.

Шоу “Холосячка” стало одним із найрейтинговіших програм на українському телебаченні. Публіка з захватом спостерігала, як зароджується кохання на проєкті. Та ні першій, ні другій Холостячці не вдалося створити сім’ю зі своїми обранцями.

Ксенія Мішина

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт на фіналі Холостячки

Українська акторка Ксенія Мішина стала першою героїнею романтичного шоу. За її серце боролися 15 вродливих і успішних чоловіків. Та у фіналі шоу Ксенія зробила вибір на користь гумориста і шоумена Олександра Еллерта.

Ксенія і Олександр дійсно закохалися на проєкті і після фіналу одразу з’їхалися і почали жити разом. Закохані планували весілля та дітей. Та їхня казка закінчилася вже через рік. Ксенія Мішина покинула Еллерта. Акторка не стала прямо розповідати про причини такого рішення, але натякнула, що Еллерт виявився аб’юзером.

Еллерт зізнався, чи спілкується з Мішиною
Чи знайшла своє кохання героїня Холостячки Ксенія Мішина

Цікаво, що після розставання з Мішиною, Еллерт ще довго намагався її повернути. Він робив різні романтичні сюрпризи, дарував величезні букети квітів та Ксенія була не похитна.

Після розставання з Еллертом Ксенія Мішина більше ні з ким не будувала стосунки. Зараз серце красуні вільне.

Злата Огнєвіч

Андрій Задворний і Злата Огнєвіч
Андрій Задворний і Злата Огнєвіч на фіналі Холостячки

Співачка Злата Огнєвіч стала другою “Холостячкою”. За її серце боролися 25 достойних чоловіків. У фіналі шоу Злата зробила дуже неочікуваний для публіки вибір і обрала підприємця Андрія Задворонтого. Та вже після фіналу шоу чоловік покинув Злату Огнєвіч, зізнавшись, що не має до неї почуттів.

Раніше відома співачка Злата Огнєвіч зустрічалась з переможцем Холостячки-2 Задворним
Чи знайшла своє кохання героїня Холостячки Злата Огнєвіч

Співачка довгий час була самотньою та зараз її серце зайняте. Нещодавно у своєму Інстаграм-блозі зірка повідомила, що вона закохана. Та наразі Злата не показала свого коханого на публіку.

Популярне

Схожі статті

Гості подумають, що салат з дорогого ресторану: всього 3 інгредієнти, але від задоволення усі аж муркотять

Цей салат можна приготувати нашвидкуруч і на вечерю в родинному колі, і для раптових гостей подати. Продуктів знадобиться мінімум, готується все дуже швидко, а насолоду смаком словами не передати.

Альбіну Джанабаєву помітили посеред вулиці у траурно-чорній сукні: цей образ викликає багато питань

Альбіна Джанабаєва продемонструвала цікавий образ, який викликав багато емоцій серед її фанатів. Світлини у чорній сукні співачка опублікувала у своєму Instagram.

Готую замість Олів’є на свята! Салат “Ніжний” з крабовими паличками: можу з’їсти одразу 2 порції! Рецепт

Салат "Ніжний" дуже смачна та красива закуска, викладена шарами, яка прикрасить будь-який стіл. А приготувати такий салат зовсім не складно. Спробуйте!