Христина Соловій обурена на артисток, які відмовляються їхати до захисників: серед них її нелюба Тіна Кароль

Христина Соловій різко висловилася щодо артисток, які відмовляються виступати перед військовими на передовій. Співачка цього не розуміє та не приховує своїх емоцій.

Українська співачка Христина Соловій викликала обговорювання своєю критикою стосовно артисток, які відмовляються виступати перед військовими в рамках ініціативи “Культурний десант”. Ця ініціатива має на меті підтримку військовослужбовців, які захищають незалежність України на лінії фронту, і є важливою для моральної та психологічної підтримки бійців.

Під час брифінгу, який відбувся в Харківському Media Hub разом із художнім керівником харківського підрозділу “Культурного десанту” Олександром Ремезом, Христина Соловій висловила свою незадоволеність артистками, які відмовляються долучатися до цієї благородної справи. Хоч вона не називала імені конкретного виконавця, її слова викликали значну увагу та обговорення.

“І такі люди, маючи популярність, авторитет і соціальний капітал, вони не їдуть на фронт, тому що вони дури”, – зазначила співачка.

Христини Соловій вважає, “дурами” артисток, які використовують свою популярність для власної користі та відмовляються підтримувати військових. Вона наголосила, що її позиція не обмежена політичними вподобаннями, але стосується загальної підтримки українських військових, які віддають своє життя за незалежність України. Її коментарі підсилюють питання про відповідальності артистів перед суспільством та бійцями на передовій.

Христина Соловій, підтримка військових
Христина Соловій, підтримка військових

Зазначимо, що ініціатива “Культурний десант” є важливою для підтримки військових та підняття їхнього морального духу. Її мета – показати захисникам, що їхні земляки та артисти підтримують їхню важливу роботу на фронті. Крім того, ця позиція дає змогу виразити вдячність військовим, роблячи акцент на патріотизмі та єдності громадян України.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.