Колишня дружина Остапчука Христина Горняк придивляється до нерухомості в Дубаї: “Класно купити”

Відома українська блогерка та колишня дружина шоумена Володимира Остапчука розповіла, що серйозно замислюється над придбанням нерухомості у Дубаї

Христина Горняк, відома українська блогерка та нотаріусиня, сьогодні приділяє максимум часу особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм. Знаменитість ділиться зі своїми шанувальниками цікавими новинами та розповідями про життя за кордоном. Так, наприклад, нещодавно зірка повідомила, що Дубай та навіть замислилась над придбанням власного житла там.

У новому дописі на своїй сторінці Христина Горняк зізналась, що після відвідування однієї з квартир на продаж із рієлтором з української команди знаменитість зрозуміла, чому так багато її друзів і колег інвестували гроші у нерухомість в Дубаї. Блогерка пояснила свої думки й підписниками.

Христина Горняк побувала в Дубаї та повідомила, що зацікавлена інвестувати гроші в нерухомість
Христина Горняк побувала в Дубаї та повідомила, що зацікавлена інвестувати гроші в нерухомість

Так, за словами знаменитості, нерухомість у Дубаї будують буквально зі швидкістю світла. Христина Горняк також пояснила, що перевага придбання власного житла в Дубаї полягає в тому, що за нього не потрібно сплачувати податки. Неможливо не прокоментувати ще й той факт, що, купуючи нерухомість у цій країні, можливо дуже добре заробити.

“Хоча знаєте, класно купити – і жити там пів року, коли зима, а потім здавати, наприклад, і тоді нерухомість і працює і тішить вас самих!”, – поділилась роздумами про придбання нерухомості в Дубаї Христина Горняк.

Христина Горняк Дубай та замислилась над придбанням власного житла за кордоном
Христина Горняк Дубай та замислилась над придбанням власного житла за кордоном

У новому дописі на своїй Інстаграм-сторінці знаменита блогерка також зазначила, що у Дубаї можливо придбати нерухомість за криптовалюту. За словами Христини Горняк, не всюди у світі наразі є такі умови. Зазначила знаменитість і безпосередньо рівень розвитку країни.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.