Алла Мазур, Василіса Фролова та інші знаменитості, які народили першу дитину після 40: ніколи не пізно

Поки деякі жінки поспішають народити до 30, багато зіркових красунь починають думати про материнство лише після 40-ка. Хто наважився на пізнє материнство, читайте далі.

Багато знаменитостей ставлять свою кар’єру на перше місце, а материнство залишають на потім. А хтось, просто довгий час не може знайти того самого чоловіка, з яким можна побудувати сім’ю. Причин, чому жінки наважуються на першу вагітність після 40-ка може бути багато. Цікаво, що і серед українських знаменитостей не мало тих, хто став мамою у зрілому віці.

Алла Мазур

Алла Мазур та син Артем
Знаменитості, які народили першу дитину після 40: Алла Мазур

Ведуча ТСН Алла Мазур стала мамою первістка у 42 роки. Жінка офіційно ніколи не була заміжньою і досі приховує, хто являється батьком її дитини. В Мережі подейкують, що Алла приховує батька дитини, бо він має іншу сім’ю. Та сама телеведуча ніяк не реагує і не коментує ці чутки.

Жінка зізнається, що материнство їй лише в радість і вона не шкодує, що так пізно стала мамою. Навпаки, на момент народження дитини Мазур вже реалізувала свої амбіції у кар’єрі і змогла присвятити себе дитині. Цікаво, що Алла довго не знаходилася у декретній відпустці і досить скоро після народження дитини почала поєднувати материнство і роботу.

Василіса Фролова

Знаменитості, які народили першу дитину після 40: Василіса Фролова

Ще одна українська телеведуча Василіса Фролова стала мамою у 43 роки, хоча мріяла про материнство набагато раніше. Жінка протягом 10 років була у стосунках з чоловіком на  ім’я Олександр. Весь цей час вони мріяли про дітей і працювали над цим, та Василісі не вдавалося завагітніти.

Завагітніла Фролова вже з іншим чоловіком. Жінка зізнається, що це було для неї справжнім дивом, адже вагітність наступила після першої ночі.

Єва Лонгорія

Знаменитості, які народили першу дитину після 40: Єва Лонгорія
Знаменитості, які народили першу дитину після 40: Єва Лонгорія

Серед американських зірок дуже багато тих, хто наважився на материнство після 40-ка. Серед них і зірка серіалу “Відчайдушні домогосподарки” Єва Лонгорія. Жінка вперше стала мамою у 42 роки. Так, 2016 року артистка вийшла заміж, а 2018 року – народила сина Сантьяго Енріке.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.