Цікаві та маловідомі факти з життя Олі Полякової: чим відома співачка, яка ще й детективом стала

Відома українська співачка Оля Полякова давно здобула популярність. Втім, навіть найвідданіші шанувальники не все знають про артистку. Найцікавіші факти про зірку

Оля Полякова є однією з найвідоміших артисток сучасності. Знаменитість починала кар’єру багато років тому. Навіть у часи повномасштабної війни зірка продовжує займатись тим, що любить найбільше. Пригадуємо про найцікавіші факти з особистого життя та біографії знаменитості.

Цікаві факти про Полякову

Знаменита українська співачка народилась і виросла у місті Вінниці, а ось мама артистки у дитинстві хотіла, аби вона стала зовсім не зіркою вітчизняної естради. Так, мама Олі Полякової наполягала, аби її дитина спробувала себе у медицині, вона хотіла, аби дівчина після школи пішла навчатись на лікарку. Втім, Суперблондинка з дитинства відчувала потяг до музики.

Найцікавіші факти з життя та біографії відомої української співачки Олі Полякової
Найцікавіші факти з життя та біографії відомої української співачки Олі Полякової

Не менш цікавим фактом з життя Олі Полякової є те, що раніше вона мала власну ферму з козами. Артистка зізнається, що просто обожнює сир і молоко від кіз, а також піклується, аби її діти куштували лише натуральні та корисні продукти природного походження. До слова, саме після народження старшої Маші знаменитість і завела свою ферму.

Раніше знаменита українська співачка зізналась, що відносно нещодавно вона опанувала вміння бути самою собою. До цього, за словами Олі Полякової, вона боялась бути смішною або незрозумілою, втім тепер вона вільна у своїх висловлюваннях і діях.

Оля Полякова давно стала однією з найвідоміших співачок в Україні
Оля Полякова давно стала однією з найвідоміших співачок в Україні

До слова, у своєму житті знаменитість встигла опанувати ще й іншу професію. Мова йде про детективну сферу. Щоправда, Оля Полякова “відпрацювала” всього лише один робочий день, адже детективом відома українська співачка стала у рамках шоу “Маска”, в якому популярні зірки перевтілюються в людей, якими не є.

Популярне

Схожі статті

Цю смакоту обожнюють всі, тому готую багато: шаровий салат-тортик із куркою. Смачний та неймовірно ніжний

Рецепт ніжного салату-торта з копченою куркою, картоплею та сиром дуже просто приготувати на своїй кухні. Ця смакота вам обов'язково сподобається!

Сирне тісто з картопляною начинкою: традиційні пиріжки більше не роблю — родина запевняє, що так смачніше

Як приготувати випічку, щоб не витрачати багато часу на тісто? Сьогодні ми запрошуємо вас відкрити для себе новий варіант улюбленої класичної страви — пиріжки з сирного тіста із картоплею.

Щаслива Наталя Могилевська замилувала відео з маленькою донькою: солодощі, перший велосипед і рожеві ведмеді

Наталія Могилевська розчулила кадрами зі своєю донькою Софією, якій виповнилось 4 роки, а також показала, як влаштувала день народження для маленької іменинниці.