Павло Зібров розсекретив, куди втік жити син скандальної Таїсії Повалій: про Україну забув, як і мама

Відомий український музикант Павло Зібров розповів про те, де насправді наразі живе син скандальної Таїсії Повалій. Знаменитість розповів, що у чоловіка є власна нерухомість

Павло Зібров, відомий український музикант, у нещодавньому інтерв’ю для видання “Обозреватель” висловився про артистку Таїсію Повалій, яку колись вважав своєю товаришкою та колегою. Знаменитість розповів, що зірка у часи повномасштабної війни в рідній країні відсиджується у москві. Там, за словами співака, вона має квартиру.

Варто зазначити, що сама Таїсія Повалій неодноразово наголошувала, що в росії їй доводиться винаймати житло місячно. Втім, Павло Зібров запевняє, що насправді це не є правдою, адже скандально відома артистка володіє власним майном у цій країні. Разом із тим, жити в одній квартирі і навіть в одній країні зі своєю мамою її син не захотів.

Павло Зібров розповів про свою колишню колегу Таїсію Повалій і зізнався, де живе її син і вона сама
Павло Зібров розповів про свою колишню колегу Таїсію Повалій і зізнався, де живе її син і вона сама

У коментарі для журналістів український артист розповів, що Денис Повалій наразі перебуває за кордоном. За словами Павла Зіброва, там у чоловіка є власна нерухомість – будинок, який стоїть прямо на березі моря. Артист запевняє, що в Іспанії, де і живе син Таїсії Повалій, у скандальної родини є нерухомість.

“Я там не був, але знаю, бо поряд з ними живе мій друг. У тому будинку зараз мешкає Денис”, – висловився у новому інтерв’ю Павло Зібров.

Знаменитий артист також закликав якомога скоріше забрати у Таїсії Повалій українське громадянство. Річ у тім, пояснив Павло Зібров, що завдяки українському паспорту знаменитість нібито й досі може спокійно подорожувати різними країнами світу, адже її всюди пускають.

Павло Зібров розповів про місцеперебування сина Таїсії Повалій і розповів, де живе вона сама
Павло Зібров розповів про місцеперебування сина Таїсії Повалій і розповів, де живе вона сама

Нагадаємо, що раніше у мережі з’явились повідомлення про те, що скандально відома артистка Таїсія Повалій отримала російське громадянство. В інтернеті опублікували скріншоти та виписки, на яких можна було побачити, що у серпні цьогоріч артистка прийняла громадянство рф.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.