Оля Полякова розповіла, куди витратила гроші, яка заробила на весіллі: від гонорару не залишилось і копійки

Відома українська співачка Оля Полякова, яка осоромилась після виступу на весіллі у Львові, розповіла, куди витратила гонорар, який отримала за замовлення

Оля Полякова, відома українська співачка, 26 жовтня виступила з великим сольним концертом у Києві. У ході заходу знаменитість не лише співала власні хіти зі старого та нового репертуару, але й знайшла момент для доброї справи. Так, артистка прямо під час концерту вирішила зробити внесок в одну з українських благодійних організацій. Саме на це знаменитість перерахувала гроші, які отримала після свого виступу на тому самому скандальному весілля у Львові.

Полякова розповіла про гроші з весілля

Під час свого крайнього концерту, який минув у палаці “Україна”, відома співачка Оля Полякова вирішила запросити на сцену керівницю фонду “Світлий”, який займається благодійністю, Світлану Легку. Знаменитість висловила своє бажання допомогти фонду зібрати кошти на придбання реанімаційного автомобіля для військових медиків, що несуть службу у 53-й роті. Так, захисники перебувають на східному напрямку, неподалік від Авдіївки.

Оля Полякова, зірка української естради, відповіла за гроші з весілля у Львові
Оля Полякова, зірка української естради, відповіла за гроші з весілля у Львові

На цьому артистка не зупинилась. Оля Полякова також повідомила, що придбала для українських військових, які наразі перебувають на передовій, п’ять тисяч спеціальних зігрівальних грілок. Такий девайс допоможе захисникам і захисницям не так сильно відчувати осінні та зимові холоди.

Знаменитість зізналась, що кошти на реанімаційний автомобіль вона взяла з відкладених гонорарів за свої виступи. Зокрема, як з’ясувалось, саме на ці потреби і пішли гроші, які Олі Поляковій заплатили за виступ на приватній вечірці з нагоди весілля, що не так давно відбулось у Львові.

Оля Полякова повідомила, що свій гонорар за виступ на весіллі витратила на добру справу
Оля Полякова повідомила, що свій гонорар за виступ на весіллі витратила на добру справу

Нагадаємо, що відома зірка української естради Оля Полякова разом зі своїми колегами Олександром Пономарьовим, Михайлом Хомою та Григорієм Решетніком взяла участь у проведенні весілля колишнього прокурора та експрацівниці ДБР Ростислава Ільницького та Роксолани Москви. Захід відбувся у Львові, а найбільше українців обурив той факт, що молодята дозволили собі влаштувати свято, де всі буквально смітили грошима, у такі складні для країни та людей часи.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.