“Не святі”: Тіна Кароль на тлі чуток про новий роман із гітаристом випустила чуттєву пісню про закоханість

Відома українська співачка підкріпила чутки про таємний роман. Знаменитість випустила пісню про кохання, яке здатне охопити все та всіх навколо своєю силою та пристрастю

Тіна Кароль, відома українська співачка, давно заробила собі звання поп-діви вітчизняної музики. Знаменитість починала кар’єру багато років тому і відтоді зуміла довести всім шанувальникам і навіть недоброзичливцям, що найкраще про кохання на українській естраді вдається співати саме їй. У своєму новому хіті зірка вкотре продемонструвала талант оспівувати найкраще почуття, на яке здатна людина.

Зірка презентувала нову пісню “Не свята”, в якій заспівала про кохання. За словами знаменитості, це почуття може бути одночасно даром та отрутою, яка поступово вбиває людину. Саме про це заспівала артистка у своєму новому треці.

Тіна Кароль випустила нову пісню, в якій заспівала про силу кохання та романтичні почуття
Тіна Кароль випустила нову пісню, в якій заспівала про силу кохання та романтичні почуття

До слова, у коментарі до своєї прем’єри знаменитість пожартувала про те, що під цю пісню можна займатись покращенням демографічної ситуації в Україні. Тіна Кароль зазначила, що хтось із громадських діячів висловився про те, що у країні впала народжуваність. Зірка закликала виправляти таку ситуацію під свій трек.

Нагадаємо, що не так давно мережею почали ширитись чутки про те, що знаменита українська співачка Тіна Кароль може перебувати у таємних стосунках зі своїм гітаристом. Так, користувачі мережі підхопили чутки від зіркового пліткаря Богдана Беспалова, який поділився цікавим інсайтом. Блогер повідомив, що його джерела розповіли про відпочинок Тіни Кароль у горах.

Тіна Кароль у своїй новій пісні заспівала про сильне почуття кохання у стосунках
Тіна Кароль у своїй новій пісні заспівала про сильне почуття кохання у стосунках

За повідомленнями з близького та надійного оточення Беспалова, не так давно Тіна Кароль приїздило до гірського відпочивального комплексу зі своїм гітаристом. Знаменитість із чоловіком зняли один будиночок на двох. У цьому будиночку передбачена лише одна спальня, втім достеменно невідомо, чи ночували знаменитості в одному ліжку. Втім, це не завадило тому факту, що вся мережа буквально гудить через такий поголос.

Популярне

Схожі статті

Такого ще не бачила. Готується просто, а дивує навіть професіоналів: рецепт відкритих пельменів на сковороді

Пельмені - це знайома всім, проста і смачна страва. Але навіть їх можна приготувати креативно і незвично. Сьогодні ми підготували рецепт відкритих пельменів у ніжному тісті. Сподобається кожному.

Настя Каменських вперше заговорила про розлучення з Потапом і стосунки з молодим співаком: “Він креативний”

Українська співачка Настя Каменських вперше заговорила про свого нового фаворита – молодого та харизматичного красеня. А ось про стосунки з Потапом артистка була не багатослівною.

Так салат “Вінегрет” ніхто не готує, а хто пробує – дивується: роблю його по-новому з секретним інгредієнтом

Спробуйте приготувати "Вінегрет" з додаванням секретного інгредієнта, завдяки якому салат набуде зовсім нового смаку, і ви більше ніколи не готуватимете по-іншому.