Донька Ольги Фреймут показала, ким вона стала в США: Злата Мітчелл вразила дорослим виглядом

Донька відомої телеведучої Ольги Фреймут, Злата Мітчелл поділилась новим фото в Instagram. Самовираз 17-річної Злати, яка періодично вражає контентом на своїй сторінці.

Злата Мітчелл, 17-річна донька відомої української телеведучої Ольги Фреймут, знову стала об’єктом уваги на своїй сторінці в Instagram. Недавно молода блогерка поділилася зі своїми підписниками пікантним контентом. Зазначимо, що не вперше Злата стає об’єктом обговорень, публікуючи на своїй сторінці в Instagram фото, яке, м’яко кажучи, відрізняється від стилю та образу її матері.

Злата Мітчелл та Ольга Фреймут
Злата Мітчелл та Ольга Фреймут

На фотографії, яку розмістила на сторінці Злата, дівчина відпочиває біля басейну. Вона вдягла білий суцільний купальник, який підкреслює її пишні форми, та доповнила образ білою сорочкою. Фото було опубліковано без будь-якого підпису, лише зі смайликом. Підписники Злати Мітчелл залили її компліментами, що дівчина має чудовий вигляд.

Злата є не тільки блогеркою, але й активно розвиває свій талант у танцях. Відзначимо, що Злата Мітчелл не зважаючи на свій вік, живе досить самостійним життям. Ще до переїзду до Каліфорнії, Злата вже мешкала самостійно в окремій квартирі у Києві.

Для Олі Фреймут, матері Злати, ця ситуація, ймовірно, викликала багато запитань, оскільки вона завжди була відома своєю консервативністю до публічних образів. Проте, кожен росте і знаходить свій шлях в житті, виробляючи власні цінності та Злата не виключення.

Злата Мітчелл є живим прикладом того, як сучасна молодь використовує соціальні мережі для виразу власної особистості та стилю. Її фотографії можуть викликати обговорення, але потрібно пам’ятати, що світ сьогодні дуже багатогранний, і кожна особистість має право на власний шлях та стиль. Злата Мітчелл може надихати інших на свободу самовиразу, що є сьогодні важливим.

Популярне

Схожі статті

Смаколик дитинства. Рецепт привезла з села. Вечір без них не минає: пишні пиріжки з яблуками та вишнями

Пиріжки з яблуками та вишнею з дріжджового тіста - зразок простої, смачної та ароматної домашньої випічки. Краще, що може бути вранці або ввечері із чашечкою гарячого чаю, кави чи какао.

Таку вечерю і на святковий стіл можна: мʼясо в горщиках з картоплею та грибами. Аромат чули навіть сусіди

Коли закінчилися всі можливі та неможливі ідеї, що готувати, виручить старі-добрі горщики. В них можна запекти мʼясо з картоплею та грибами, що стане відмінною вечерею навіть за святковим столом.

Випічка, яка вартує золотих нагород: найпростіші та найсмачніші булочки з повидлом. Рецепт усього за 15 хв

Приготувати смачну та ситну випічку ви можете всього за 15 хвилин. Для цього вам потрібне тісто й трішки вільного часу. Готові? Берімося до справи!