Мурат Налчаджиоглу і Ані Лорак після розлучення не зовсім розірвали стосунки: що об’єднує колишніх

Співачка Ані Лорак і бізнесмен Мурат Налчаджиоглу прожили у шлюбі 10 років. Зіркова пара розлучилася у 2019 році та вони досі підтримують тісний зв'язок.

Історія кохання Ані Лорак і Мурата Налчаджиоглу досить нетипова, так звана східна казка навпаки. Коли вони познайомилися, Лорак була успішною і багатою артисткою, а Мурат був звичайним працівником турецького готелю. Співачка закохалася в нього, не дивлячись на різний статус, фінансове положення, віросповідання та інше. Після весілля Ані Лорак фінансувала проєкти Мурата і так він став бізнесменом. Чоловік на гроші своєї зіркової дружини відкрив декілька ресторанів та нічних клубів у Києві.

Весілля Ані Лорак і Мурата Налчаджиоглу
Весілля Ані Лорак і Мурата Налчаджиоглу

Та новоспечений бізнесмен не цінив всього того, що йому дала Ані Лорак. Чоловік почав зраджувати співачці, а коли факт зради став публічним, Лорак подала на розлучення. Цікаво, що процес розлучення був довгим і скандальним, саме через розподіл майна. Мурат Налчаджиоглу після розлучення з Ані Лорак своє не залишив і залишився при грошах.

Співачка неодноразово в інтерв’ю зізнавалася, що зрада Мурата була для неї справжнім ударом, а судові розбірки ще більше її підкосили. Та співачка все ж знайшла в собі сили залишитися в гарних стосунках з ексчоловіком, попри все. Все заради їхньої спільної доньки Софії, якій наразі 12.

12-річна дочка Ані Лорак і Мурата Налчаджиоглу змінила стиль і почала носити хакі
Мурат Налчаджиоглу і Ані Лорак після розлучення не зовсім розірвали стосунки

Дівчинка має дуже теплі стосунки з батьком і проводить з ним багато часу. Соня регулярно їздить з батьком на відпочинок і проводить з ним свята та канікули. Сама Лорак ніколи не приховувала, що Мурат – дуже гарний батько і дуже любить свою доньку.

Мурат Налчаджиоглу показав, як подорослішала його донька від Ані Лорак
Як зараз виглядає донька Ані Лорак і Мурата Налчаджиоглу

Мурат і Лорак дійсно налагодили добрі стосунки, адже їх нерідко бачили разом на світських заходах та на публіці разом з донькою. Це було до початку повномасштабної війни в Україні. Та останні 1,5 року експодружжя не бачилися, адже Лорак залишилася жити в росії, а Мурат – в Україні. З донькою чоловік бачиться на “нейтральній” території, а саме на Батьківщині чоловіка у Турції.

Нагадаємо, влітку 2023 року Мурат Налчаджиоглу одружився вдруге на молодій красуні Лілії Реус. Та зараз ходять чутки, що подружжя розлучаються. Відомо, що наразі Мурат і Лілія не проживають разом.

Популярне

Схожі статті

До чаю готую нашвидкуруч швидкий пиріг із начинкою: тісто замішую вінчиком, навіть руки залишаються чисті

Коли хочеться попити чайку з чимось смачненьким, відразу згадайте цей рецепт. Тісто заливне, тому готується дуже швидко. Ароматна начинка додає особливої нотки смаку.

Актриса “Дизель Шоу” Вікторія Булітко показала свого майбутнього чоловіка: ви думали, це Сморигін, але ні

Вікторія Булітко настільки закохана й щаслива, що хоче розповісти про своє кохання всьому світу. На закиди, що щастя любить тишу, не зважає, а всіляко афішує свого обранця.

Так ось чому Jerry Heil не повернулася до України після “Євробачення”: закрутила роман з учасником конкурсу

Коли Альона Альона повернулася до Києва після тріумфу на "Євробаченні", всі здивувалися: де її партнерка Jerry Heil? Версій щодо зникнення другої учасниці дуету є кілька.