Які подарунки дарують своїм чотирилапим зірки: Даша Астаф’єва курточку, Мамаріка – цілу купу смаколиків

Деякі зірки надзвичайно обожнюють своїх чотирилапих годованців і ладні робити їм подарунки ледь не щодня. Саме такими щедрими собачницями виявилися Даша Астаф'єва та Мамаріка.

Даша Астаф’єва

У Даші було два улюбленці породи Шіба-іну – Чічіко та Луна. На жаль, зовсім недавно знаменитість поховала свого чотирилапого хлопчика, звинувативши в його смерті працівників ветеринарної клініки.

На щастя, пережити біль утрати Астаф’євій допомагає Луна. Дівчина навіть пошила собі й собачці однакові дощовики й гуляють разом за будь-якої погоди. Свою прогулянку Даша схарактеризувала так:

“Осінь – лікар. Листя – ліки”.

Натяк на втрату Чічіко підписники зрозуміли правильно й намагалися всіляко підтримати, розповівши власні сумні історії, що сталися з їхніми меншими братами. Від таких сповідей навертаються сльози на очі. Знайшлися й ті, що гідно оцінили прикид людини й собаки:

“О-о-о! Який фемілі лук крутий!”

“Які ж ви душевні з Луною!”

“Ви прекрасні. Обидві”.

MamaRika

Мамаріка обожнює свого Роккі, вважаючи членом родини. Після тривалої розлуки, коли песик перебував у бабусі в Одесі на курорті, співачка не стрималася й показала чотирилапому, що приготувала цілу коробку подарунків.

Тут й іграшки, і смаколики, які собачка тут же спробував на смак. Звісно, й подякував відразу, простягнувши хазяйці лапку. Порода в Роккі доволі рідкісна – мальтіпу (суміш мальтійської болонки та пуделя).

Настя давно мріяла завести собачку, але категорично відмовлялася від цієї ідеї, оскільки страждала на алергію на собачу шерсть. Хвороба їй передалася у спадок від тата. Чоловік Сергій розв’язав цю проблему, подарувавши коханій дружині на 31-річчя гіпоалергенну породу. Тепер зірка сприймає песика як свого старшого синочка.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.