Переможниця “Холостяка-11” Анна Богдан зробила пірсинг: зміни в іміджі точно не для Михайла Заливака

Анна Богдан похвалилася перед фанами кардинальними змінами у зовнішності. Колишня дівчина Михайла Заливака не лише зробила пірсинг у ніс, але й поставила собі елайнери.

Якщо сережку в носі Анни Богдан видно неозброєним оком, то елайнери дівчині довелося демонструвати, широко відкривши рот. Модель пояснила, що раніше мала доволі рівні зуби. Та коли полізли зуби мудрості, надавили на ті, що вже є, й покривили два з них.

Анна Богдан зробила пірсинг і вставила елайнери

Стоматологиня, оглянувши пацієнтку, наголосила, що проблема не настільки серйозна, щоб застосовувати брекети. А от елайнери якраз підійдуть. Анна згодилася на процедуру й поділилася в Сторіз Інстаграму власними враженнями.

Анна Богдан зробила пірсинг і вставила елайнери

Носити ці штучки Богдан доведеться пів року. Аня продемонструвала, як носить насадки на зубах, відзначивши, що вони стороннім абсолютно не помітні. Вони прозорі й м’якенькі, тож не завдають жодних незручностей. Знімаються перед їдою доволі просто за допомогою спеціального гачка. Потім так само легко повертаються на місце.

Анна Богдан зробила пірсинг і вставила елайнери

У спортзалі Анна також тренується без елайнерів. Загалом вони мають перебувати на зубах 22 години на добу. Дівчина показала, як виглядають і в якому контейнері зберігає зубні насадки.

Анна Богдан зробила пірсинг і вставила елайнери

А ще продемонструвала кадри зі стоматологічної клініки, записавши на відео весь процес установлювання елайнерів. Судячи з радісної посмішки колишньої дружини ексглави офісу президента, ці насадки й справді їй абсолютно не заважають насолоджуватися життям на повну котушку.

Анна Богдан зробила пірсинг і вставила елайнери

Тож переможниця “Холостяка 11” порадила й іншим дівчатам піклуватися про своє здоров’я і вчасно звертатися за допомогою до лікарів. Шкода лише, що не оприлюднила розцінки на подібні послуги.

Популярне

Схожі статті

Готую замість Олів’є на свята! Салат “Ніжний” з крабовими паличками: можу з’їсти одразу 2 порції! Рецепт

Салат "Ніжний" дуже смачна та красива закуска, викладена шарами, яка прикрасить будь-який стіл. А приготувати такий салат зовсім не складно. Спробуйте!

Знаю секрет, як подати макарони для гостей на святковий стіл: роблю макаронні гнізда з фаршем і запікаю

Страви з макаронів зазвичай вживають у будень, та якщо зробити макаронні гнізда з фаршем та запекти у духовці, вийде настільки крутезно, що не соромно буде подати й на святковий стіл.

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.