Слава Камінська збиралася зняти сорочку, та не виявилося купальника: попросила позичити у підписників

Зазвичай Слава Камінська з'являється перед шанувальниками у мінімумі одягу. Та цього разу вирішила змінити традиції. Зробила селфі в чоловічій сорочці, ще й заінтригувала фанів продовженням.

Колишня “неангелка” Слава Камінська виклала в Інстаграм селфі, зроблене на тлі гір. На диво, цього разу обійшлося без декольте й відкритих сарафанів. Співачка вбралася в біло-синю смугасту чоловічу сорочку з рукавами, застібнуту ледь не на всі ґудзики.

Тож ступінь засмаги артистки прихильники оцінити не змогли. Слава вирішила трішки поінтригувати. Сповістила, що наступним буде фото в купальнику. Але поставила одну умову:

“У вашому купальнику”.

Невідомо, чи хтось із поціновувачів краси Камінської відгукнувся на дану пропозицію в особистих повідомленнях. Серед коментаторів таких явно не знайшлося. Підписники Інстаграм-акаунту зірки почали на всі голоси нахвалювати красу Слави:

“Розкішна, як завше”.

“Гарна й талановита леді”.

Виходить, їм байдуже, чи співачка вдягнута, чи оголена. Головне, щоб викладала пости в мережу. Знайшлися й такі, що відвели погляд від обличчя зірки, й поглянули на чудовий ландшафт довкола, оцінивши природну красу:

“Які шикарні гори!”

Ще комусь спало на думку позаздрити, що у місці перебування Слави гарна погода, раз вона в легкій сорочці:

“Блін! Як у вас тепло!”

А от бажання надіслати купальник для фотосету чомусь не висловив ніхто. Невже усім байдуже, що знаходиться під сорочкою у Камінської? Напевно, що так, оскільки шанувальники більше переймалися, чому артистка перестала випускати нові пісні.

Слава Камінська без купальника, але з дітьми

Судячи з даних акаунту, нині Слава Камінська перебуває в Польщі. Напевно, поїхала туди разом із дітьми, оскільки днем раніше викладала в мережу спільну світлину з малечею.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.