Екс-чоловік Ані Лорак відповів, чи зійдеться він з нею після другого розлучення: Мурат налаштований серйозно

Відомий український бізнесмен зізнався, чи планує примирення зі своєю колишньою дружиною. Як виявилось, Мурат Налчаджиоглу налаштований доволі серйозно

Мурат Налчаджиоглу, відомий український бізнесмен турецького походження, крім своєї основної професійної діяльності, також активно веде особистий блог в Інстаграмі. Знаменитість постійно ділиться з шанувальниками новинами про своє життя, а також спілкується з користувачами мережі – і зі своїми прихильниками, і з хейтерами.

Так, наприклад, нещодавно Мурат Налчаджиоглу висловився про примирення з колишньою дружиною Ані Лорак. У коментарях до одного з дописів знаменитості користувачі мережі висловились про те, що після свого розлучення з нинішньою дружиною чоловікові варто спробувати повернути стосунки з матір’ю його доньки. Налчаджиоглу не приховував, що приголомшений такими заявами.

Мурат Налчаджиоглу висловився про примирення зі своєю колишньою дружиною
Мурат Налчаджиоглу висловився про примирення зі своєю колишньою дружиною

У відповідь на недоречний коментар однієї з користувачок мережі Мурат Налчаджиоглу зазначив, що таким невихованим людям, на його думку, потрібна допомога кваліфікованих спеціалістів. Знаменитість обурився тим фактом, що люди намагаються вирішити за нього, як йому проживати своє особисте життя.

Чутки про розлучення Налчаджиоглу

Нагадаємо, що коментар про друге розлучення чоловіка фігурував у цьому скандалі не просто так. Нещодавно мережею прокотилась хвиля чуток про те, що Мурат Налчаджиоглу та його дружина Лілія Реус сильно посварились і навіть планують розірвати шлюб. Причиною для такого поголосу став той факт, що зіркова пара видалила спільні фотографії зі своїх сторінок у соціальній мережі.

На тлі чуток про розлучення Налчаджиоглу фани почали говорити про його примирення з Ані Лорак
На тлі чуток про розлучення Налчаджиоглу фани почали говорити про його примирення з Ані Лорак

Варто зазначити, що лише влітку цього року Мурат Налчаджиоглу та його наречена Лілія Реус зіграли весілля. До цього закохані жили разом і будували стосунки, але до 24 лютого 2022 року офіційно побратись не встигли.

Популярне

Схожі статті

Нереально смачний пиріг з полуницею: весь секрет у заливці. Цей рецепт шукають всі, а я всіх пригощаю

Такий пиріг із полуницею можна готувати щодня, допоки триває ягідний сезон. Тонкий шар пісочного тіста, сметанна заливка і велика кількість ягід – ідеальне смакове поєднання.

Живуть по 10 років і більше й не набридають: міцні шлюби Юрія Ткача, Лілії Ребрик, Віктора Бронюка та інших

Деякі знаменитості змінюють партнерів немов рукавички. Та є серед представників шоубізу й доволі міцні подружні пари, які проживши разом 10 років, продовжують кохати й бути коханими.

Ця гречка смачніша за м’ясо – просто змішайте з яйцем і вийде делікатес: незвичайний рецепт на турецький лад

Приготувати гречку смачно вийде у кожної господині, а сподобається ця страва навіть тим, хто ніколи в житті не полюбляв цю кашу. Ділимось цікавим рецептом.