Хутро, діаманти і власний палац: що Камалія отримала, коли вийшла заміж за пакистанського мільярдера Захура

Відома українська співачка Камалія багато років тому вийшла заміж за пакистанського мільярдера. Яким стало життя знаменитої артистки після казкового весілля?

Камалія, відома українська співачка, на початку 2000-х років познайомилась із заможним бізнесменом з Пакистану. Відтоді її життя безповоротно змінилось. Зірка вийшла заміж за мільярдера та до сьогодні живе, оточена коханням, турботою та шикарними подарунками. Чим Мохаммад Захур, обранець Камалії, балує свою дружину?

Подарунки Захура для Камалії

Мохаммад Захур, пакистанський мільярдер, впевнений, що свою кохану жінку потрібно постійно балувати подарунками. Саме тому Камалія часто отримує у презент від свого обранця вишукані прикраси, красиві вироби з хутра, сукні та чимало інших приємних речей.

Камалія неодноразово розповідала про те, що її чоловік Мохаммад Захур робить їй чимало презентів
Камалія неодноразово розповідала про те, що її чоловік Мохаммад Захур робить їй чимало презентів

Втім, хутро та вишукані прикраси – лише маленька частина того, що знаменитий бізнесмен дарує своїй коханій дружині. Так, наприклад, одного разу Мохаммад Захур подарував Камалії особистий літак. Як зізналась українська артистка, це був презент без будь-якої причини чи приводу. Чоловікові захотілось подарувати дружину, адже він впевнений – робити це потрібно постійно та без будь-яких особливих дат.

Що вже казати про вишуканий палац, в якому Камалія оселилась після весілля зі своїм коханим. Будинок зіркової пари в Україні має три поверхи, дизайн яких відповідає одразу трьом течіям – бароко, східний стиль та постмодерн. У будинку подружжя знаходиться чимало картин, скульптур та навіть антикварних меблів. Саме тому помешкання нагадує справжнісінький музей.

Камалія вже давно перебуває у шлюбі зі своїм пакистанським чоловіком-мільярдером
Камалія вже давно перебуває у шлюбі зі своїм пакистанським чоловіком-мільярдером

Варто зазначити, що будинок Камалії та Мохаммада Захура розташований у місті Буча, яке стало одним із перших у Київській області, яке потрапило під окупацію після 24 лютого 2022 року. Дім зіркового подружжя не постраждав, а ось конюшня Камалія була розграбована російськими військами. Крім того, солдати вбили коней знаменитості.

Популярне

Схожі статті

Поживно, смачно та недорого! Знаменита закуска, яку готую на кожне свято: рулет зі свинячої рульки. Рецепт

Рулет зі свинячої рульки виходить неймовірно смачним, а готується без клопоту. Якщо ви шукаєте оригінальну закуску на святковий стіл, то рекомендуємо цей рецепт!

Духові пиріжки з сирного тіста із джемом: мій чарівний рецепт, коли зненацька захотілось солоденького

У сучасному темпі життя навіть хвилини стають ціннішими, ніж будь-коли. Тому мистецтво швидкого та простого готування стає необхідністю, через що сьогоднішній рецепт солодкої випічки є актуальним.

“5 місяців виповнилося”: Володимир Дантес поділився фото підрослого Василя та побажав усім “дитячого” щастя

Володимир Дантес показав свого домашнього улюбленця, якого завів разом із Дашею Кацуріною. Фото пухнастика співак опублікував у своєму Instagram.