Дружина Віктора Павліка назвала суму, яку заробляє щомісяця: “З розумінням ставлюся до тих, кого я тригерю”

Дружина відомого українського музиканта Віктора Павліка висловилась про свій місячний заробіток. Катерина Репяхова зізналась, скільки отримує грошей на місяць

Відома українська блогерка та дружина популярного музиканта Віктора Павліка розповіла про власний заробіток. Знаменитість на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм опублікувала частину самопрезентації, в якій розповіла трішки про себе та свій заробіток. Катерина Репяхова повідомила, що наразі вона не лише щаслива мама та дружина, але й успішна бізнесвумен.

Зірка поділилась, що вона має особистий блог на 170 тисяч підписників, працює з українськими та іноземними брендами, є концертним директором та власницею свого бренду дитячого одягу. Крім того, повідомила Катерина Репяхова, раніше вона працювала гастрольним директором найвідомішого психолога України.

Катерина Репяхова на особистій Інстаграм-сторінці заговорила про свій заробіток
Катерина Репяхова на особистій Інстаграм-сторінці заговорила про свій заробіток

Дружина українського музиканта на своїй Інстаграм-сторінці повідомила, що її місячний заробіток сягає 7 тисяч доларів. Втім, ці гроші Катерина Репяхова, за своїм словами, заробляє тільки з блогу. Крім того, у зірки також є й інші професії.

Крім того, зазначила знаменитість, вона не збирається зупинятись на тому, чого досягнула. Блогерка планує впевнено крокувати далі, не дивлячись на те, скільки недоброзичливців буде в її житті. Зірка також іронічно зазначила, що може зрозуміти тих, кого вона “тригерить”.

Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова назвала суму, яку заробляє у місяць
Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова назвала суму, яку заробляє у місяць

Нагадаємо, що раніше відома українська блогерка розповідала про скрутні часи в житті їхньої з Віктором Павліком родини. На початку повномасштабної війни, коли в артиста не було концертів, з яких він заробляв гроші, сім’я жила на заробіток Катерини Репяхової та раніше відкладені гроші. Тоді, пригадувала знаменитість, вона заробляла більше свого чоловіка.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.