Танцівник чи гітарист? Тіна Кароль підігріла чутки про роман із Жуком, але не забула про свого підопічного

Українська співачка Тіна Кароль вкотре підігріла чутки про роман із танцівником Дмитром Жуком. Знаменитість показалась на відео із зіркою українського паркету

Особисте життя відомої української співачки Тіни Кароль цікавить чи не всіх її шанувальників. Так, знаменитість стала популярною не лише завдяки своїй творчості, але і завдяки власній загадковості. Нині користувачі мережі активно обговорюють чутки щодо романтики у житті Тіни Кароль. Втім, артистка тримає все у секреті, лише деколи підливає олії у вогонь.

Так, наприклад, нещодавно знаменита українська співачка з’явилась на спільному відео з відомим хореографом Дмитром Жуком. Раніше зірковому дуету приписували таємний роман, але чоловік запевняв, що між ним і Тіною Кароль можуть бути лише ділові та максимум товариські стосунки.

Тіна Кароль підігріла чутки про те, що крутить роман із хореографом Дмитром Жуком
Тіна Кароль підігріла чутки про те, що крутить роман із хореографом Дмитром Жуком

Тепер на своїй сторінці у Тік-Ток Дмитро Жук розмістив відео, на якому станцював чуттєвий танець з українською співачкою. Користувачі мережі  у коментарях зазначили, що таке відео вважають натяком на дещо більше між зірковим дуетом. Втім, Тіна Кароль та її колега Дмитро Жук зберігають мовчання та нічого не говорять про те, що між ними відбувається.

Нагадаємо, що раніше користувачі мережі обговорили чутки про ймовірний роман знаменитої української співачки з її гітаристом. Так, зірковий пліткар Богдан Беспалов поділився інформацією, яку почув від свого надійного джерела. За словами з оточення блогера, раніше Тіна Кароль відпочивала зі своїм гітаристом у Карпатах.

Раніше у мережі обговорили чутки про те, що Тіна Кароль крутить роман із гітаристом
Раніше у мережі обговорили чутки про те, що Тіна Кароль крутить роман із гітаристом

Зіркову парочку побачили, коли вони знімали один будиночок на двох. Так, за інформацією готелю, у номері, який зняли знаменитості, лише одна спальня. Втім, достеменно невідомо, чи ночували зірки в одному ліжку.

Популярне

Схожі статті

Вік живи, вік учись: так швидко оселедець я ще не чистила. Ніяких секретів, усе максимально елементарно

Для того, аби приготувати смачний салат чи будь-яку іншу закуску до свого столу на основі риби, для початку її потрібно якісно почистити. Розповідаємо, як це зробити.

У білосніжному костюмі з вишивкою: Олександр Усик приголомшив стильним образом перед поєдинком з британцем

Український боксер Олександр Усик приголомшив публіку костюмом з чорною вишивкою, який одягнув на пресконференцію перед поєдинком з Тайсоном Ф'юрі.

У 45 років можна виглядати неначе у 25: доведено Олею Поляковою, Лілією Подкопаєвою, Валерією Крук та Монро

Всі ми чули поговірку про бабу-ягідку в 45. Але наші знаменитості Подкопаєва, Полякова, Крук, Монро її спростовують. Адже виглядають зовсім не як ягідки, а неначе юні дівчата.