Мурат Налчаджиоглу назвав причину розлучення з дружиною через 4 місяці після весілля: “Зрадив”

Український бізнесмен турецького походження Мурат Налчаджиоглу розлучився з молодою дружиною через 4 місяці після весілля. Чоловік вперше прокоментував причину їхнього розставання.

Відомий бізнесмен і ексчоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу влітку 2023 року відгуляв весілля з молодшою на 19 років дівчинию на ім’я Лілія Реус. До весілля Мурат і Лілія були у стосунках протягом трьох років. Та їхні відносини дали тріщину вже після того, як вони поставили штамп у паспорті.

Лілія Реус і Мурат Налчаджиоглу вирішили видалити спільні світлини на своїх Інстаграм-сторінках
Мурат Налчаджиоглу назвав причину розлучення з дружиною через 4 місяці після весілля

Нещодавно в Мережі почали поговорювати, що пара розлучилася. Справа в тому, що Лілія видалила з соціальних мереж всі спільні фото з чоловіком і прибрала статус дружини Налчаджиоглу. Мурат теж видалив зі свого Інстаграму знімки з молодою дружиною і поїхав відпочивати у Туреччиною зі своєю донькою від Ані Лорак Софією.

Нещодавно у своєму Інстаграм-блозі Мурат Налчаджиоглу попросив фоловерів не лізти у його особисте життя і не вигадувати причини, чому він розлучився.

Будь ласка, не уявляйте різні речі на основі тих ситуацій, які ви самі пережили, або новин, які ви почули в соціальних мережах, і, будь ласка, приберіть свої красиві носи з життя інших людей. Справа може бути не так, як ви думаєте, ваші припущення можуть бути: один з партнерів поганий, а інший хороший або один з них зрадив іншому, може бути, просто у двох людей різні погляди на життя і їх очікування від життя зовсім відрізняються

, – написав Мурат.

Чоловік фактично підтвердив, що розлучився з молодою дружиною та напряму коментувати, чому так сталося він не хоче.

Нагадаємо, Мурат Налчаджиоглу і співачка-зрадниця Ані Лорак були одружені з 2009 по 2019 роки. Вони мають спільну доньку Софію, якій наразі 12 років. Подружжя розлучилися через регулярні зради Мурата.

Цікаво, що майже відразу після розлучення з Лорак чоловік знайшов собі заміну, ту саму Лілію, яка згодом стала його другою дружиною. Дівчині зараз 27 років, вона працює візажисткою та має 8-річну доньку від попередніх стосунків.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.