Дружина Павліка Катя Репяхова після пластики носа та збільшення губ наважилася на зміни в обличчі (Фото)

29-річна дружина Віктора Павліка Катя Репяхова продовжує удосконалювати себе у пластичних хірургів та косметологів. На цей раз блогерка вирішила позбутися зморшок.

Катя Репяхова – четверта дружина відомого українського артиста Віктора Павліка. Дівчина молодша за нього аж на 29 років, та це не завадило закоханим побудувати міцний шлюб і народити сина.

Катя Репяхова нині не лише дружина Павліка, а й відома блогерка. У своєму блозі дівчина ділиться подробицями сімейного життя з артистом, показує свої материнські будні та інше. Дівчина дуже відверта зі своїми прихильниками і показує навіть дуже особисте. Так, Катя ніколи не приховувала, що вона не зовсім задоволена своєю зовнішністю. Навесні 2023 року дружина Павліка виконала свою давню мрію і зробила пластичну операцію. Дівчина змінила форму носа і подовжила підборіддя.

Дружина Віктора Павліка Репяхова зробила пластичну операцію
Дружина Віктора Павліка Репяхова зробила пластичну операцію

Та на цьому Катя зупинятися не стала. Вже через кілька місяців після ринопластики вона наважилася на збільшення губ. А нещодавно блогерка зізналася, що збирається вперше зробити ботокс – це так звані уколи краси, які прибирають зморшки та не дають їм утворюватися.

Кололи лоб, міжвійку, очі (гусячі лапки). Боляче, але абсолютно терпимо і швидко

, – поділилася Репяхова

Дружина Павліка Катя Репяхова після пластики носа та збільшення губ наважилася на зміни в обличчі
Дружина Павліка Катя Репяхова після пластики носа та збільшення губ наважилася на зміни в обличчі

До слова, на цьому Катя Репяхова зупинятися на пластичних операціях не збирається. Дівчина зізнається, що має намір в майбутньому зробити мамопластику – операцію на бюсті. Дружина Павліка стверджує, що їй ця операція необхідна і не для того, щоб збільшити бюст. За словами Каті, у неї від природи одна молочна залоза значно більша за інша. Тому дівчина хоче зробити їх однаковими. Та на цю операція Катя наважиться вже після того, як “закриє питання” з дітьми. За словами Репяхової, вона планує ще хоча б 1 раз стати мамою.

Нагадаємо, Катя Репяхова і Віктор Павлік одружилися у 2020 році. Через рік у них народився первісток – син Михайлик. Для Каті це перша дитина, а ось для Павліка вже четверта.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.