Ольга Сумська показала красунчика Васю, який шукає дім: свій подарувати не може, бо вже є красень Віталік

Відома українська актриса Ольга Сумська на своїй Інстаграм-сторінці повідомила, що допомагає знайти новий дім безпритульному котику. Зірка поділилась деталями

Ольга Сумська відома не лише своїм талантом і неймовірною харизмою, але і великим та щирим серцем. Саме за такі риси характеру шанувальники полюбили зірку українського театру. Нещодавно на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм знаменитість вкотре довела, що не байдужа до навколишнього світу й тих, хто у ньому живе.

Сумська допомагає коту

У своєму Інстаграм-блозі відома українська актриса розповіла про кота, який шукає свій новий дім. Знаменитість розповіла історію улюбленця, якого попередні господарі просто виставили на вулицю. У новій Інстаграм-історії актриси сказано, що красунчика Васю, як його ніжно назвали, знайшли на подвір’ї пів року тому.

Ольга Сумська повідомила, що шукає дім для безпритульного кота
Ольга Сумська повідомила, що шукає дім для безпритульного кота

Тоді небайдужі люди почали шукати для кота нового власника, але пошуки закінчились нічим. Врешті, тварину відвели до ветеринара для проведення необхідних процедур та операцій. Наразі, повідомила Ольга Сумська, він перебуває у клініці. Втім, оскільки скоро настане холодна зима, потрібно потурбуватись про те, щоб кіт не залишився без даху над головою.

У новій Історії знаменитість залишила контакти людини, до якої можна звернутись, якщо хтось захотів забрати собі котика.

Ольга Сумська розповіла про деталі щодо безпритульного кота
Ольга Сумська розповіла про деталі щодо безпритульного кота

Варто зазначити, що Ольга Сумська найімовірніше навіть не думала про те, щоб забрати кота собі. Річ у тім, що знаменитість неодноразово розповідала про свій завантажений робочий графік. Зірка зі своїм чоловіком Віталієм Борисюком постійно роз’їжджають Україною з гастролями та виступами, тому заводити домашнього улюбленця було б з їхнього боку безвідповідально.

Популярне

Схожі статті

Єві Цекало вже 25 років: як виглядає та чим займається донька Лоліти Мілявської — стопами батьків не пішла

Поведінка та соціальна позиція батьків у багатьох родинах мають колосальний вплив на дитину, а, значить, й на її вибір життєвого шляху, і врешті решт, на майбутню долю.

Не рецепт, а скарб! Заварна паска на Великодній стіл: ніжний смак і вершковий аромат — просто ідеально!

Ароматна, солодка, ніжна та водночас волога заварна паска — ідеальна випічка для великого свята. Розповідаємо, як приготувати великодній смаколик.

Простий, але найсмачніший пиріг з серії “все змішала і в духовку”: хотілося б простіше, та вже немає куди

Хто з нас не мріяв про той момент, коли можна просто все змішати в одну миску, поставити у духовку й отримати в результаті щось надзвичайно смачне?