Тіна Кароль показала місця дитинства в Івано-Франківську: простенький будинок і точка, де продавала насіння

Відома українська співачка показала, де провела свої дитячі роки. Знаменитість проїхалась рідним Івано-Франківськом, в якому виросла та навіть заробила перші в житті гроші

Тіна Кароль, відома українська співачка, нещодавно завітала з концертом до рідного Івано-Франківська, де після переїзду батьків провела все своє дитинство. Знаменитість на особистій сторінці в соціальній мережі TikTok продемонструвала рідні краєвиди та показала шанувальникам найважливіші для себе місця.

Кароль прогулялась Івано-Франківськом

Так, наприклад, співачка показала, в якому місці заробила свої перші гроші. Знаменитість у новому відео вказала на “точку”, де продавала насіння, коли була маленькою. Втім, як зізналась артистка, довго гроші в її кишені не лежали. Після “робочого дня” вона, повертаючись додому, витрачала зароблені кошти на цукерки в магазині неподалік від неї.

Тіна Кароль продемонструвала місце, де заробила перші гроші в житті
Тіна Кароль продемонструвала місце, де заробила перші гроші в житті

Розповіла знаменита українська співачка і про школу, в якій навчалась. Тіна Кароль показала подвір’я навчального закладу, в якому провела 11 років. Зірка розповіла, як у старших класах вони з однокласниками біля входу до школи вчили учнів молодших класів ділитись – якщо у дітлахів було печиво чи яблука, їм потрібно було обов’язково віддати половину старшим.

Тіна Кароль показала свою школу, в якій навчалась
Тіна Кароль показала свою школу, в якій навчалась

Наостанок знаменитість показала подвір’я біля свого будинку. У дитинстві Тіна Кароль разом із батьками мешкала у звичайному багатоквартирному будинку – такому самому, в якому дитинство провели більшість українців. Зірка вказала на вікно квартири, в якій колись мешкала. Раніше, зізналась артистка, вулиця називалась Будівельників, а тепер – Івана Павла.

Тіна Кароль завітала у рідне подвір'я, де провела своє дитинство
Тіна Кароль завітала у рідне подвір’я, де провела своє дитинство

Нагадаємо, що відома українська співачка Тіна Кароль народилась у місті Оротукан, що в росії. Втім, батька майбутньої зірки перевели працювати в інше місто – Івано-Франківськ. Там знаменитість і провела своє дитинство.

Популярне

Схожі статті

Запечена риба під сирно-овочевою шубкою: беру будь-яке філе, бо весь секрет у маринаді. Раджу спробувати!

Спробуйте приготувати соковите філе риби під сирно-овочевою шубкою в духовці так, щоб домашні попросили добавки. Скоріше записуйте цей рецепт!

Мають трьох дітей, але за кордон ні-ні: Решетнік, Дикий та інші багатодітні зірки, які попри все в Україні

Україна переживає важкі часи через війну, економічні труднощі та інші виклики. У таких умовах питання про збільшення сім'ї може викликати непорозуміння або навіть звинувачення.

Шоколадний десерт без борошна, масла та цукру: закохалась з першого шматочка! Навіть на свято буду подавати

Такий шоколадний десерт готується мега просто та швидко. Вам знадобиться всього декілька доступних продуктів, які можна знайти в будь-якому магазині.