Даша Кацуріна показала, як Дантес готує сніданок її сину, поки його справжній батько запалює з Дорофєєвою

Володимир Дантес і Даша Кацуріна довгий час жили на відстані. Та нещодавно рестораторка з двома дітьми повернулася з Польщі в Україну і тепер живе разом з артистом.

Історії розлучень сімейства Кацуріних і Дорофєєвої з Дантесом схожі на дешевий серіал. Так, колись вони дружили сім’ями, разом відпочивали та проводили багато часу. Та щось пішло не так і Дорофєєва закрутила роман із Мішею Кацуріним. В результаті 2 сімейні пари розлучилися. І якщо Надя і Міша відразу зійшлися і почали жити разом, до Дантесу і Даші Кацуріній знадобилося декілька місяців, щоб зрозуміти, що між ними щось більше, ніж дружба. Так, сімейні пари по суті помінялися партнерами.

Надя Дорофєєва з Вовою Дантесом та Міша з Дашею Кацуріни
Надя Дорофєєва з Вовою Дантесом та Міша з Дашею Кацуріни

Стосунки Наді Дорофєєвої і Міші Кацуріна розвиваються значно швидше ніж відносини Вови і Даші. Так, закохані вже встигли офіційно одружитися і зіграли таємне весілля навесні 2023 року. А от Дантес і Кацуріна не поспішають з одруженням. Довгий час у них були стосунки на відстані, адже через війну жінка з дітьми виїхала до Польщі. Та нещодавно Даша Кацуріна повернулася в Україну і нарешті з’їхалися зі своїм коханим Володимиром Дантесом.

Про це рестораторка повідомила у своєму Інстаграм-блозі. Даша опублікувала милий відеоролик, на якому Дантес готує вівсяну кашу для її 2-річного сина Івана. При цьому хлопчик сидів на столі біля плити і чекав, коли приготується його сніданок.

Даша Кацуріна показала, як Дантес готує сніданок її сину, поки його справжній батько запалює з Дорофєєвою
Даша Кацуріна показала, як Дантес готує сніданок її сину, поки його справжній батько запалює з Дорофєєвою

Перша вівсянка в нашому домі

, – підписала відео Даша.

Варто відзначити, що за 7 років шлюбу у Дантеса і Дорофєєвої так і не з’явилися діти. Співак не приховував той факт, що він чайлдфрі, тобто свідомо не хоче ставати батьком. Та доля повернулася так, що зараз Вова виховує двох дітей своєї нової коханої Даші: 7-річну дівчинку Олександру і 2-річного Івана. При цьому Дантес гарно справляється з роллю батька. Він може приготувати їжу для дітей, поміняти підгузок, покупати дітей і погуляти з ними. Зараз Дантес зізнається, що йому подобається проводити час з дітьми, та власних нащадків він поки не планує.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.