Співали в церквах, але грошей зібрали мало: Кондратюк розчарований результатами “Караоке на майдані” в США

Вже давно в Україні "Караоке на майдані" стало легендарним шоу, яке любили глядачі, та яке дало старт багатьом сучасним зіркам, що потрапляли на нього з різних куточків країни.

Постійним ведучим та організатором шоу “Караоке на майдані” є відомий всім зірковий шоумен та продюсер Ігор Кондратюк. Після подій, що сталися у лютому 2022 року, українське шоу припинили тимчасово знімати з відомих усім причин. Але, як з’ясувалося, сам проєкт жив, хоча й у трансформованому вигляді.

Благодійне турне

Річ у тім, що Ігорю Кондратюку запропонували провести благодійне “Караоке на майдані” турне чотирма містами Америки:

” Ми співали з українцями США в чотирьох містах: Warrington (PA), Yonkers (NY), Detroit (MI) та Chicago (IL)”.

Мета організаторів цього заходу, за словами продюсера, зібрати якомога більше коштів на протезування та реабілітацію українських військових, які отримали поранення, захищаючи країну, і зараз знаходяться у найкращих американських клініках, де їм роблять складні операції.

І
Ігор Кондратюк розчарований результатами Караоке на майдані в США

Ігор Кондратюк розповів про зустріч з багатьма етнічними українцями, які, не дивлячись на те, що вже давно проживають в США, не втратили свого українського коріння завдяки тому, що продовжують розвивати українську культуру там, де зараз проживають.  Ігор Кондратюк також акцентував на тому, що усі “Караоке на майдані” проводились в приміщеннях культурних центрів греко-католицьких церков, які всі роки, починаючи з 2014-го, посильно допомагають українським організаціям та фондам, які до них звертаються по допомогу.

Втім, продюсер, хоча й вдячний усім, хто фінансово допомагав на шоу в Америці, не зміг втриматися від висловлювання розчарування стосовно малих грошевих зборів — всього 33 тисячі 500 доларів.

Скільки грошей було витрачено на проведення благодійного турне пан Кондратюк не повідомив.

Популярне

Схожі статті

Про цю закуску дізналася від кума. Тепер без неї не проходить жодне застілля: пікантний рецепт із помідорів

Жодне застілля і зустрічі з друзями не може обійтися без напоїв, а вони, своєю чергою, - без закуски. Сьогодні ми підготували простий рецепт пікантної закуски з помідорів. На застіллі здивує всіх.

Радянські господині замочували м’ясо в цукровій воді: про цей кулінарний лайфхак мені розповіла прабабуся

У наших бабусь та прабабусь не було мікрохвильових печей та духовок із функцією розморожування. Тому доводилося вигадувати власні лайфхаки, як швидше розморозити м'ясо з морозилки.

Холостяк Нікіта Добринін носить сандалі на шкарпетки: важко повірити, що це колишній Даші Квіткової

Нікіта Добринін опублікував знімки, на яких позує навпроти дзеркала у тату-салоні. Ведучий показався в сандалях, під якими були шкарпетки білого кольору.