Була торгашкою, стала іконою української сцени: Тіна Кароль розповіла про свою першу роботу і гроші

Перебуваючи на гастролях в Івано-Франківську, Тіна Кароль не стрималася й відвідала улюблені місця свого дитинства. Деякі з них для співачки були доволі знаковими у дитинстві.

Тіна Кароль спеціально виділила час перед концертом, щоб проїхатися вулицями рідного міста. Дитинство зірки минуло саме в Івано-Франківську. Відтоді в обласному центрі багато дечого змінилося.

Тіна Кароль відвідала улюблені місця дитинства

Найперше артистка під’їхала до школи, в якій навчалася. Раніше це була звичайна середня школа. Тепер же навчальний заклад називається Ліцей №22. Вулиця Будівельників, де в будинку №2/17 колись мешкала маленька Таня Ліберман зі старшим братом та батьками, тепер має назву Івана Павла. У свій колишній під’їзд Кароль втрапити не змогла через кодовий замок на дверях. Натомість постояла перед вікнами своєї квартири.

Тіна Кароль відвідала улюблені місця дитинства

Проїжджаючи вулицями міста, зірка показала фоловерам, на якому кутку заробила свої перші грошенята. Тоді дівчинка продавала смажене насіння просто неба. Виторг витрачала на купівлю цукерок та шоколадок у кіоску. Звісно, він не зберігся на тому місці.

Хвиля ностальгії накрила співачку, і вона пригадала кілька шкільних історій. Згадалося, як старшокласники відбирали у першачків смаколики й фрукти, які їм дали батьки в школу. А ще з’ясувалося, що Тіна вряди-годи разом з однокласниками прогулювала уроки.

Тіна Кароль відвідала улюблені місця дитинства

Виходить, маленька дівчинка жила звичайним життям, як і всі однолітки, і мріяла про великі звершення. На щастя, її бажання стати популярною співачкою збулося. Тіна народилася не в цьому гарному українському місті. Її батьків-інженерів направили на роботу в Магаданську область, де й з’явилася на світ майбутня зірка. А до Франківська родина переїхала, коли Кароль було 7 років.

Популярне

Схожі статті

Шеф-кухар із культового ресторану розкрив свій секрет соковитих свинячих стейків: легкий рецепт із начинкою

Свинячі стейки з начинкою — страва, яка приносить багатьом не тільки насолоду від їжі, але й справжню радість від кулінарного відкриття, від емоційного враження, яке вона залишає.

Куди поділась улюблениця Оксани Байрак та акторка в минулому Анастасія Зюркалова: тепер офіціантка у Канаді

Як відомо, доля — мінлива леді, що грає людиною завжди. Ось і улюбленицю режисерки жіночих серіалів Оксани Байрак Анастасію Зюркалову вона не оминула своїми "американськими гірками".

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.