Опинились по різні сторони барикад: Повалій зізналась, чи спілкується з сином на тлі його підтримки України

Скандально відома співачка Таїсія Повалій зізналась, чи спілкується сьогодні зі своїм сином Денисом. Він з початку повномасштабної війни підтримав Україну

Таїсія Повалій, скандально відома співачка, яка колись називала себе українською, у нещодавньому коментарі для преси висловилась про спілкування зі своїм сином. Знаменитість розповіла, чи підтримує вона зв’язок із Денисом Повалій на тлі повномасштабної війни в Україні. Так, користувачів мережі цікавило це питання, адже чоловік після 24 лютого, на відміну від своєї мами, висловлювався на підтримку України.

Повалій про сина

У коментарі для російської преси Таїсія Повалій зізналась, що продовжує підтримувати зв’язок зі своїм єдиним сином Денисом. Знаменитість розповіла, що вони з ним часто дзвонять одне одному та спілкуються з відео. Зірка пояснила, що їхні стосунки все ще чудові. Крім того, розповіла артистка, її син також показує їй і свою дитину – маленького онука співачки.

Таїсія Повалій розповіла, чи спілкується зі своїм сином Денисом, який підтримує Україну
Таїсія Повалій розповіла, чи спілкується зі своїм сином Денисом, який підтримує Україну

Таїсія Повалій поділилась, що у своєму маленькому віці хлопчик вже проявляє інтерес до творчості. Артистка зізналась, що вона не виключає ймовірності, що у майбутньому її онук піде стопами зіркової бабусі та пов’яже своє життя з творчою професією.

Хай там як, але варто нагадати, що скандально відома співачка Таїсія Повалій два роки живе у москві зі своїм чоловіком. Зіркова пара активно підтримує дії російської влади. Крім того, декілька місяців тому скандально відома співачка отримала російське громадянство. Зірка вирішила зробити це не у будь-який день, а саме 24 серпня – у День Незалежності України.

Таїсія Повалій переїхала жити до росії та отримала російське громадянство
Таїсія Повалій переїхала жити до росії та отримала російське громадянство

Тим часом син артистки Денис Повалій не захотів жити разом із мамою у росії. Не так давно журналістам вдалось з’ясувати, що знаменитість мешкає в Іспанії, де у нього є власна нерухомість.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.