“Призначаю побачення”: Ірина Білик від’їжджає за кордон до Винника. Співачку вже зачекалися

Всім відомо, хто з зіркових артистів майнув на Захід після відомих подій у 2022 році, хто відправився до східного сусіда та, у найкращому випадку, відмовчується там, а хто лишився в країні попре все.

До цих, останніх, відноситься улюблениця багатьох українських слухачів співачка Ірина Білик. Ірина навіть тимчасово не виїжджала з країни у пошуках захисту, хоча на відміну від Влада Ями та Олега Винника мала на це повне право.

І от нещодавно артистка заявила, що збирається їхати у Німеччину.

Одразу після такої об’яви так звана жовта преса почала видавати інсинуації на кшталт того, що нібито “повелитель вовчиць” Олег Винник, що проживає саме у цій країні,  з нетерпінням очікує Ірину. Як відомо, Винник постійно піддається хейту земляків, тому що багато хто не вірить в його розповіді про хворобу, через яку він нібито не зміг повернутися додому, бо до 2022 року ні про яку хворобу співака ніколи не йшла мова. Правда, кажуть, що артист має подяки від військових за матеріальну допомогу, яку він здійснює, знаходячись у Німеччині.

“Люблю. До зустрічі”

Ірина Білик
Ірина Білик повідомила про своє рішення поїхати до Німеччини

Ірина Білик відправляється у країну, де проживає її колега по сцені, ні в гості, ні на відпочинок. Вона збирається зробити концертний тур містами Німеччини, щоб зустрітися зі своїми шанувальниками та поціновувачами, яких доля розкидала по багатьох містах Західної Європи, у тому числі й Німеччини.

“Усім, хто скучив за моїми піснями, призначаю побачення у Німеччині”, – написала співачка у своєму інстаграмі, анонсуючи свої концерти у Штутгрті, Франкфурті, Кьольні та Берліні.

Користувачі одразу відгукнулися на це та почали питати, чому так мало міст, у яких їхня улюблениця планує дати концерти. Питають її й про те, коли вона з таким туром приїде у Польщу, Францію та інші країни. А хтось написав: “Ми чекаємо на вас з турне по Україні!!!! Любимо вас і вашу творчість!!!”

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.