У повній самотності: Алла Пугачова повернулася у підмосковний замок без дітей і Максима Галкіна (ФОТО)

Останнім часом Аллу Пугачову можна було побачити в Ізраїлі, Латвії, на Кіпрі, але тільки не в рф. Та, схоже, Примадонна вирішила повернутися на батьківщину. Принаймні таке стверджують рос ЗМІ.

Спекотне літо Алла Пугачова з близнятами Гаррі та Лізою провели в Юрмалі, оскільки Примадонна не могла винести ізраїльської спеки. А Максим їх відвідував у проміжках між гастролями. Згодом повернулися в Ізраїль, оскільки дітям слід було повертатися до навчання.

Алла Пугачова повернулася до росії

Та довго там не затрималися. З початком бойових дій 7 жовтня пішли чутки, що родина виїхала на Кіпр. А тепер Аллу Борисівну начебто помітили на пропускному пункті в Пскові.

Подейкують, що Пугачова перетнула російський кордон, перебуваючи на самоті, без чоловіка та дітей. Сама артистка новину, що промайнула в російських Телеграм-каналах, ніяк не прокоментувала. Тож не маємо ані підтвердження, ані спростування з перших вуст.

Якщо візит таки підтвердиться, слід відзначити, що він є не першим з початку російсько-української війни. Алла Борисівна приїжджала на похорони Валентина Юдашкіна та Михайла Горбачова. А от прощання з Борисом Мойсеєвим чомусь проігнорувала.

Можливо, раптовий приїзд до росії пов’язаний з розв’язання питань нерухомості. Її у зіркового подружжя накопичилося чимало. У пресі майоріли повідомлення, що Пугачова наділила квадратними метрами житла всіх близьких родичів.

Алла Пугачова повернулася до росії

Доньці Христині Орбакайте дісталася квартира, онуку Микиті Преснякову – дача на Істрі, а Дені Байсарову – пентхаус. Ситуація з родинним замком у Грязях трішки застопорилася. Пугачова з Галкіним мали намір вторгувати за елітне житло мільярд рублів, але знаходився покупець, що ладен був сплатити лише 700 тисяч.

Алла Пугачова повернулася до росії

У квітні ЗМІ сповістили, що оборудка таки відбулася. Навіть назвали ім’я нового власника замку – колишнього учасника групи “Ленінград”. Стас Барецький начебто заявив, що створить на території музей історії цвинтарної справи.

Алла Пугачова повернулася до росії

А вже у червні надійшла зовсім інша інформація про арешт будинку, який буцімто накладений ще у 2018 році за несплату комірного. Комуналка у такій хатинці й справді коштує недешево. Повне обслуговування приміщень та прилеглої території укупі з зарплатою працівникам складає 220 тис. рублів на місяць.

Та, певно, щось у цих фактах не стикується, оскільки, за повідомленням ТГ-каналів, із вокзалу Алла Борисівна прямісінько поїхала на власному ролс-ройсі до своєї резиденції в Грязі.

Популярне

Схожі статті

Знаю секрет, як подати макарони для гостей на святковий стіл: роблю макаронні гнізда з фаршем і запікаю

Страви з макаронів зазвичай вживають у будень, та якщо зробити макаронні гнізда з фаршем та запекти у духовці, вийде настільки крутезно, що не соромно буде подати й на святковий стіл.

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.