Мокра Тіна Кароль у сукні як купальник вразила своїм хижим поглядом трьох чоловіків: Дан Балан кусає лікті

Українська артистка Тіна Кароль днями випустила кліп на нову пісню "Не святі". Співачка вразила своїм ефектним образом у відеороботі і заспівала про кохання.

Тіна Кароль – одна з найвідоміших українських співачок. Публіка полюбила артистку не лише за її талант та глибокі пісні, а й за її харизму та жіночність. Саме ці свої сильні сторони Тіна показала у своєму новому кліпі на пісню “Не святі”.

Так, співачка з’явилася в кадрі у чорній мікросукні з прозорими вставками і глибоким декольте.

Мокра Тіна Кароль у сукні як купальник вразила своїм хижим поглядом трьох чоловіків
Мокра Тіна Кароль у сукні як купальник вразила своїм хижим поглядом трьох чоловіків

Співачка співала під проливним дощем, а навколо неї змінювалися чоловічі образи. Вкінці все спалахнуло полум’ям.

Як відомо, кліп на пісні святі знімала молода режисерка Ната Курган. Тіні Кароль довелося протягом 10 годин зніматися під крижаним дощем та це того вартувало. Кліп вийшов вражаючим і ефектним.

Ось, як коментують нову відеороботу Кароль користувачі Мережі:

  • “Тіночка – Ви просто найкраща. Ви найкраща з часів Нової хвилі, де ви заспівали на весь зал, без мікрофона. Дуже красиве (та скромне) відео, красиві образи, красиві обличчя. Я бажаю Вам, від щирого серця, вічної молодості. І тяга жити, жити, жити, довго, довго, довго”;
  • “З прем’єрою кліпу. Наші українці найталановитіші, наймузичніші, найщиріші і просто най-най. Неперевершена і чуттєва Тіна. Неймовірна робота”;
  • “Дякую, Тіно! Чудова робота! І кліп і пісня дуже чуттєві”.

До слова, після початку повномасштабної війни в Україні Тіна Кароль більше не співає російською мовою, хоча раніше 90% її репертуару займали самі такі пісні. Зараз артистка випускає нові хіти лише українською та англійському мовами. Також Тіна переклала англійською деякі свої старі пісні. Співачка запевняє, що поки триває війна, вона не може собі дозволити співати мовою країни-агресорки, навіть якщо про це просять її прихильники.

Популярне

Схожі статті

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.

Спробуйте один раз – будете робити постійно. Простий рецепт приготування сирних пончиків: тануть у роті

Повітряні пончики – дуже смачний десерт з кисломолочного сиру, який з легкістю можна приготувати вдома. Рецепт простий і зрозумілий, а смак виходить неперевершеним.

На цю вечерю прибігають навіть сусіди. Просто, але як же смачно виходить: курячий суп із сирними кульками

Суп - це знайома всім проста і смачна страва, яка також вважається корисною. Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт курячого супу з сирними кульками, який сподобається кожному з першої ж спроби.