Козловський остаточно розтоптав репутацію Ігоря Кондратюка, показавши його справжнє обличчя

Не дивлячись на всі звернення Віталія Козловського до свого колишнього продюсера врегулювати старий конфлікт між ними мировою угодою, Ігор Кондратюк залишається непохитним.

Майже 10 років триває конфлікт між співаком Віталієм Козловським та його колишнім продюсером Ігорем Кондратюком стосовно порушення авторських прав виконавцем. Нагадаємо, що згідно з судовими рішеннями Козловський вже сплатив 1 мільйон гривень, але борг його складає ще 2 мільйони гривень.

Не дивлячись на те, що співак неодноразово звертався до свого колишнього боса з проханням укласти мирову угоду, останній не просто відмовляв, а робив це у досить принизливій формі, чіпляючи на Віталія образливі ярлики “неук”, “рецидивіст з порушення авторських прав” та таке інше. І хоча багато хто з колег по сцені прийняв сторону нині військовослужбовця співака Козловського, підтримав його та піддав шквалу критики Ігоря Кондратюка, серед яких Марія Єфросиніна, Світлана Тарабарова та інші, продюсер свою позицію не змінив.

“Він мене ніколи не почує”

У нещодавньому пості Віталій Козловський знову в черговий раз ознайомив усіх зі своїм листуванням з паном Ігорем. При цьому він попросив вибачення в читачів за те, що змушений втягувати всіх у ці розборки, але іншого шляху ніж надання цієї ситуації максимальної публічності він не бачить.

п
Віталій Козловський розповів про продовження ситуації з Кондратюком. Скриншот з інстаграм vkozlovsky_music

Після тієї відповіді, що востаннє співак отримав від експродюсера, він зрозумів, за його словами, що Кондратюк, по-перше, боїться особистої зустрічі, а, по-друге, що якщо Ігор Васильйович поставив перед собою задачу “сліпо і жадібно знищувати”, то будь-які доводи разуму будуть безсилі. При цьому Козловський порівняв Кондратюка з російським лідером країни-агресорки.

Віталій думає, що якби сини Ігоря Кондратюка служили, як служить він, то взаєморозуміння мало б бути. Але, як відомо, сам Кондратюк та його нащадки аж в 4 черзі мобілізації, бо мають проблеми зі здоров’ям. Так принаймні розповідає пан Ігор.

Популярне

Схожі статті

Готую замість Олів’є на свята! Салат “Ніжний” з крабовими паличками: можу з’їсти одразу 2 порції! Рецепт

Салат "Ніжний" дуже смачна та красива закуска, викладена шарами, яка прикрасить будь-який стіл. А приготувати такий салат зовсім не складно. Спробуйте!

Знаю секрет, як подати макарони для гостей на святковий стіл: роблю макаронні гнізда з фаршем і запікаю

Страви з макаронів зазвичай вживають у будень, та якщо зробити макаронні гнізда з фаршем та запекти у духовці, вийде настільки крутезно, що не соромно буде подати й на святковий стіл.

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.