Зірки на рейках: привітання з днем залізничника від Руслани Лижичко, Юлії Саніної та інших знаменитостей

Дізнайтесь, як відомі українські зірки, такі як Юлія Саніна, ONUKA та інші, виразили вітання працівникам Укрзалізниці. Хто із зірок часто подорожує потягами?

Сьогодні в Україні святкують День залізничника, особливе свято для тих, хто присвятив своє життя діяльності розвитку залізничного транспорту. Щорічно свято працівників-залізничників відзначається 4 листопада.

Ми віддаємо повагу працівникам української залізниці, які забезпечують комфорт та безпеку наших подорожей потягами. Іноді вони зустрічають у вагонах не лише простих пасажирів, а й видатних українських зірок, які також віддають подяку нашій залізниці.

Юлія Саніна з гурту “The Hardkiss”, висловила свою подяку працівникам залізниці за їхню важливу роль.

“Дуже дякую усім працівникам Укрзалізниці, за те що поєднуєте долі, сім’ї. Рятуєте ситуації та працюєте у надскладних умовах. Дякуємо”, сказала Юля.

Юлія Саніна
Юлія Саніна

Злата Огнєвіч також висловила свою вдячність працівникам Укрзалізниці та вітає їх із професійним святом.

“Я вітаю Вас з днем залізничника. Дуже вас люблю, поважаю. Обожнюю провідників, які змушують посміхатися мене під час подорожей, і роблять все щоб поїздка була максимально комфортною”, говорить Злата.

Злата Огневич
Злата Огнєвіч

ONUKA приєдналася до привітань українських залізничників.

“Українська залізниця це скеля, тил. Це наші герої. Я вклоняюсь та вдячна кожному працівнику, який так мужньо воює на своєму фронті. З професійним святом та глибокий уклін за те що ви робите”, сказала ONUKA.

ONUKA
ONUKA

Руслана Лижичко теж відзначила свято залізничників на своїй сторінці.

“Дякую всім вам, що зробили всі ці важкі переїзди максимально комфортними!!! Я відчувала ваше тепло і відданість своїй справі! Нехай кожен потяг завжди приїжджає із “пункту А” в “пункт Б” за розкладом, а на шляху завжди буде тільки зелене світло!”, написала Руслана.

Руслана Лижичко
Руслана Лижичко

Нагадаємо, що недавно Юрій Горбунов та Катерина Осадча публікували допис, де вони у потязі разом з сином, підписавши:

“Коли в потязі вже всі сплять, крім цієї сімейки.”

Юрій Горбунов та Катерина Осадча
Юрій Горбунов та Катерина Осадча

Також нашим частим “пасажиром-зіркою” є популярний кулінар Ектор Хіменес-Браво. Він часто обирає потяги для своїх подорожей.

Ектор Хіменес-Браво
Ектор Хіменес-Браво

Укрзалізниця – це наша гордість, і її працівники заслуговують на багато вітань. Дякуємо за вашу працю дорогі залізничники. Зі святом вас!

Популярне

Схожі статті

Нікітюк остаточно викреслила Притулу з серця: через стільки років взялася шукати собі чоловіка самотужки

Світ шоу-бізнесу завжди вражав глядачів дивовижними відносинами та розкішними романтичними історіями. Що не стосунки, то цілковитий сценарій багатосерійного серіалу.

Цю смакоту обожнюють всі, тому готую багато: шаровий салат-тортик із куркою. Смачний та неймовірно ніжний

Рецепт ніжного салату-торта з копченою куркою, картоплею та сиром дуже просто приготувати на своїй кухні. Ця смакота вам обов'язково сподобається!

Сирне тісто з картопляною начинкою: традиційні пиріжки більше не роблю — родина запевняє, що так смачніше

Як приготувати випічку, щоб не витрачати багато часу на тісто? Сьогодні ми запрошуємо вас відкрити для себе новий варіант улюбленої класичної страви — пиріжки з сирного тіста із картоплею.