Лілія Ребрик влаштувала грандіозне свято на честь майбутньої дитини і розсекретила її стать: “Ми чекаємо”

42-річна акторка і телеведуча Лілія Ребрик, яка зараз вагітна втретє, розсекретила стать майбутньої дитини. Жінка вже має двох підрослих доньок.

Лілія Ребрик, відома українська акторка і телеведуча, не так давно повідомила про свою третю вагітність. 42-річна зірка кіно вже 12 років знаходиться у шлюбі з хореографом Андрієм Диким. Вони мають двох доньок: 11-річну доньку Діану та 5-річну доньку Поліну.

На цей раз Лілія Ребрик повідомила про свою вагітність, опублікувавши зворушливі сімейні фото з чоловіком та доньками. На знімках телеведуча була вже з округлим животиком. Відомо, що народжувати Ребрик має в кінці грудня або на початку січня 2024 року.

Лілія Ребрик повідомила про третю вагітність і поділилась милими кадрами з округлим животом
Лілія Ребрик повідомила про третю вагітність і поділилась милими кадрами з округлим животом

А нещодавно Лілія Ребрик розсекретила стать майбутньої дитини. Телеведуча влаштувала грандіозне гендер-паті, на якому ефектно дізналася, хто у неї буде – син, чи донька. Так, Ребрик з чоловіком та доньками випустили зі спеціальних балонів дим, який вказував на стать дитини: синій – хопчик, а рожевий – дівчинка.

Лілія Ребрик влаштувала грандіозне свято на честь майбутньої дитини і розсекретила її стать
Лілія Ребрик влаштувала грандіозне свято на честь майбутньої дитини і розсекретила її стать

Ребрик прогнозувала, що наступним у неї народиться син, а ось її чоловік Андрій Дикий думав, що буде дівчинка і виявився правим. Так, у Ребрик і Дикого буде ще одна донька.

Ми так чекаємо на тебе

, – підписала відео з гендер-паті Лілія Ребрик.

Користувачі Мережі засипали її привітаннями в коментарях.

Ось, що пишуть фоловери:

  • “Дівчатка народжуються до Миру!”;
  • “Тато щасливчик жити в такому прекрасному розарії”;
  • “У Решетників 3 хлопця у Вас 3 дівчинки. В майбутньому 3 чудові родини будуть! Вітаємо!”;
  • “Вітаю вас! У Вас виходять такі файні дівчатка, нехай краси буде ще більше”;
  • “Світ повинен бути гарнішим. Тому чекаємо принцесу”.

Нагадаємо, нещодавно Лілія Ребрик відповіла на критику в Мережі, що вона начебто завагітніла, щоб мати змогу з чоловіком виїхати за кордон. Телеведуча запевнила, що збирається народжувати і жити з дітьми в Україні. За словами Лілії, вони з чоловіком відчули, що хочуть ще одну дитину, адже мають на це сили та бажання.

Популярне

Схожі статті

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.

Усього 4 інгредієнти, а така смакота: в ресторані спробувала салат, в який закохалася з першого шматочка

Усі ми любимо салати, адже це смачна страва на всі випадки життя. Сьогодні ми підготували рецепт простого салату, для приготування якого потрібні найдоступніші продукти, а смак сподобається кожному.

Картопляна запіканка на сковороді по-швейцарськи: рецепт, як у найкращих ресторанах, але на домашній кухні

Картопляна запіканка - це дуже простий, але при цьому смачний і ситний варіант обіду або вечері нашвидкуруч. Саме такий рецепт запіканки на сковорідці ми сьогодні й підготували. Сподобається кожному.