Олександри вразили українців вчинками: Заріцька набила тату на пів спини, а Педан навпаки позбувся малюнка

Деякі зірки частенько навідуються у тату-салони, щоб набити собі якусь цікаву картинку. Натомість іншим доводиться страждати за необачність та позбуватися малюнку на тілі.

Олександра Заріцька

Фронтвумен гурту KAZKA приголомшила шанувальників новиною, що наважилася на татуювання. Та яке! Саша нанесла собі кольорове зображення чи не на пів спини! У своїй Сторіз в Інсті дівчина поділилася враженнями від процесу.

Заріцька набила тату на пів спини, а Педан навпаки позбувся малюнка

Довелося терпіти біль протягом 5 годин. Натомість залишився результат на все життя. Тепер ліву частину спини співачки прикрашає чимале татуювання. Якась червона чудернацька квітка та рядочки написів синім кольором, що більше нагадують мантри.

Яке значення має це складне зображення, Заріцька поки відкривати не стала. Звернулася до підписників із проханням спробувати розшифрувати малюнок на її спині самотужки. Зачекаємо, допоки Олександра нам урешті все пояснить.

Олександр Педан

Літеру “Z” телеведучий набив собі на внутрішній бік правиці ще кілька років тому, аби увіковічити пам’ять про спортивно-музичний фестиваль Z-Games. Тоді все пройшло дуже весело. Артисти виступали на сцені, а молодь не лише танцювала, але ще й змагалася на спортивному майданчику.

Заріцька набила тату на пів спини, а Педан навпаки позбувся малюнка

Коли росіяни перетнули український кордон на танках, прикрашених цією літерою, Педану порадили позбутися тату, попередивши, якщо вийде на вулицю у футболці, його “грохнуть”. Шоумен дослухався до слушної поради, до того ж і сам не хотів, щоб малюнок на його тілі асоціювався з агресором, тому завітав до тату-салону.

Запропонував майстру переробити зетку на тризуб. Той прикинув, що це неможливо зробити, тому довелося підшукувати інший варіант. Отак на руці Педана з’явилася мапа України. Новою татушкою чоловік залишився задоволеним.

Популярне

Схожі статті

Вся Грузія з’їжджається на мої хачапурі: готуються елементарно, а ефект який викликають. Одні компліменти

Хачапурі – це традиційна грузинська страва, яка вже давно полюбилась українцям. Пропонуємо дізнатись, як приготувати цю смакоту всього за 15 хвилин.

Мій особливий хіт сезону: ця закуска залишила в сторонці червону ікру – рецепт бюджетний і моментальний

Зі звичайного оселедця можна приготувати дуже смачну намазку-паштет, яка за смаком буде нагадувати червону ікру. Така намазка ідеально смакує на бутербродах з білого хліба, чи грінках.

Манікюр і діаманти: екс-дружина Мурата Налчаджиоглу показала його новій пасії, як можна жити без турка

Лілія Реус після розлучення з бізнесменом Муратом Налчаджиоглу продовжує жити розкішним життям. Нещодавно дівчина похизувалася у своєму Інстаграм-блозі каблучками з діамантами.