36-річна Леся Нікітюк відвідала малу батьківщину не через радощі: не стало дуже близької людини ведучої

Леся Нікітюк виклала в Сторіз моменти з подорожі до рідного села. На жаль, привід його відвідати був сумним – телеведуча втратила рідну бабусю, з якою пов'язано чимало спогадів.

Тяжка втрата відбулася в родині Лесі Нікітюк. Пішла у засвіти бабуся Марія, татова мама. Коли ведуча їхала на похорони до села Ластівці Камʼянець-Подільського району, що на Хмельниччині, на неї накотила хвиля ностальгії.

Леся Нікітюк провела в останню путь бабусю Марію

Білявка відзначила:

“Сьогодні з’їхалися в наше рідне село всі родичі, діти, онуки, аби попрощатися з бабусічкою”.

Леся Нікітюк провела в останню путь бабусю Марію

По ходу дороги до будинку бабусі Леся знімала відео та фотокадри, викладаючи їх в Інстаграм. Отак підписники дізналися чимало подробиць із життя своєї улюблениці. Ось тут із дамби Леся з подругою стрибали в ставок, попри суворі заборони бабусі Марії. На жаль, нині він уже висох.

Леся Нікітюк провела в останню путь бабусю Марію

Колись там плавало багато качок, а після купання у водоймі на дітей нападали воші. То бабуся простеляла білу хустку й тріпала за голову, щоб шкідники повипадали. А потім довго вичісувала волосся гребінцем.

Леся Нікітюк провела в останню путь бабусю Марію

До цієї школи бабуся возила на велосипеді її батька. А в місцевому барі діти скуплялися. Їм виділяли гроші на цукерки, та підлітки воліли придбати ром-колу. У сільському клубі гуляли до 6 ранку в юності. Коли Леся поверталася додому, бабуся, виспавшись, вже завзято доїла корову.

Леся Нікітюк провела в останню путь бабусю Марію

Нікітюк після походу на кладовище, щоб провести бабусю в останню путь, усвідомила, що більше ніколи не збиратимуться великою родиною на Різдво у бабусиній хаті. Рідної людини, з якою пов’язаний чималий шматок дитячих спогадів, більше немає з ними. Все залишилося виключно в пам’яті.

Леся Нікітюк провела в останню путь бабусю Марію

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.