Сценічна мама Вєрки Сердючки набула нового статусу: Інна Білоконь стала тещею таємничого нареченого

Багато хто думає, що Андрій Данилко та Інна Білоконь є парою. Насправді в мами Вєрки Сердючки є чоловік і донька, яка, як з'ясувалося, нещодавно вийшла заміж.

“Мама” Вєрки Сердючки Інна Білоконь похвалилася на своїй сторінці в Інстаграмі світлиною з весілля доньки Яни. Щоправда, потім видалила цей пост. Однак скріншоти залишилися, тож можна помилуватися гарною щасливою парою.

На чорно-білому фото бачимо Яну в довгій білій сукні з блискучими камінчиками. Фасон доволі скромний – відрізна талія, велике декольте, довгі рукави, спідниця сонцекльош. Дівчина не вбиралася у фату, лише прикрасила волосся тоненькою діадемою.

Донька Інни Білоконь вийшла заміж

Наречений, як годиться, у класичному чорному костюмі, білосніжній сорочці та з бутоньєркою на лацкані піджака. Обоє наречених щасливо усміхаються. Як звати зятя, артистка не сповістила. Обмежилася лише ініціалами молодят “S” та “Y” та зображенням сердечка між літерами.

На світлині з весілля також відсутні гості, тож незрозуміло, чи привітала особисто молодят Вєрка Сердючка та чи брала участь у ловлі букета нареченої. Можливо, на весіллі були присутні й інші колеги мами нареченої.

Донька Інни Білоконь вийшла заміж

Де й коли відбувалося святкування та чи вінчалися молодята, залишилося для фанів Інни Білоконь таємницею. Тож попліткувати й похейтити, як це полюбляють робити українці останнім часом, немає можливості через брак відповідної інформації.

Інна з чоловіком Олегом живуть разом уже понад 30 років. Глава родини займається розведенням елітних порід собак, допоки його благовірна з другом дитинства Андрієм Данилком їздять по всьому світу з концертами.

Разом вони виростили доньку Яну. По закінчення школи дівчина навчалася у Полтавському комерційному технікумі. Нині вступила до польського вишу.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.