Велика спадщина, та й родина чимала: як нащадки Ніни Матвієнко планують розпорядитися отриманим у спадок

Золотий голос України, берегиня української пісні співачка Ніна Матвієнко залишила після себе велику культурну спадщину та велику родину, яка сумує та по праву пишається великою жінкою.

Минув уже місяць, як пішла з життя Ніна Матвієнко — співачка, письменниця, поетеса та артистка, яка ще за своє життя стала легендою. Що залишила після себе ця дивовижна особистість?

Культурну спадщину Ніни Матвієнко важко переоцінити. Це величезний пісенний фонд, це вірші та книги, есе та спектаклі. А ще Ніна Матвієнко була матір’ю чималої родини, її стрижнем та опорою.

Нащадки

При житті Ніна Митрофанівна проживала разом з сім’єю своєї доньки Антоніни. У триповерховому маєтку співачки проживали також чоловік Тоні співак Арсен Мірзоян, їхня донька Ніна та онука пані Ніни Уляна — донька Тоні від першого шлюбу. У Тоні та Арсена, як відомо з одного з останніх інтерв’ю, були певні проблеми з житлом, тому їм довелося проживати всім під одним дахом. Через це чоловік Ніни Митрофанівни художник Петро Гончар після 50 років шлюбу обрав самотнє проживання, оскільки ненавидить гамір. Тоді говорили навіть про розлучення батьків Тоні, але то були лише чутки.

Отже, прямими нащадками співачки є її донька Тоня та чоловік Петро. Але окрім них у співачки залишились двоє дорослих синів, які мають таке саме право на спадок —  ієродиякон Іван (Януарій) та художник, іконописець Андрій, яким при житті пані Ніна також багато допомагала, у тому числі й матеріально.

Нічого не відомо про те, який заповіт залишила пані Ніна, як планують рідні розпорядитися спадщиною, яку залишила співачка. Але принаймні відомо, що пам’ять про Ніну Матвієнко хочуть увічнити, перейменувавши на її честь одну з київських вулиць, яка зараз носить прізвище російського письменника Лєскова, що знаходиться у самому центрі української столиці.

Популярне

Схожі статті

Час невблаганний й нищівний: як зараз виглядають колишні еталони чоловічої краси Делон, Круз, Пітт та інші

У світі кіно та моди завжди було чимало чоловіків, які ставали еталонами краси. Серед них такі як Ален Делон, Том Круз, Бред Пітт, Леонардо Ді Капріо.

Ніхто не вірить, що я їх сама роблю! Виходять краще ніж в кондитерських: легкі тістечка у кокосовій стружці

Забудьте про необхідність виходити з дому, щоб насолодитися смаком вишуканих кондитерських виробів. З цим рецептом тістечка у кокосовій стружці стануть найулюбленішим домашнім десертом вашої сім'ї!

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.