“Вже не один раз виїжджав”: Ірина Федишин прокоментувала виїзд свого чоловіка з України за кордон

Ірина Федишин регулярно сповіщала в Інстаграмі про перебіг благодійного туру по Іспанії. Хейтерів збори на ЗСУ не цікавили. Коли ж з'явилася світлина родини співачки в Барселоні, вони "прокинулися".

Останні 2 години перед поверненням в Україну після виснажливого туру Ірина Федишин із чоловіком та синами провела біля храму Святої Родини в Барселоні. Більше часу на огляд історичних іспанських пам’яток виділити не вдалося.

Ірина Федишин заступилася за чоловіка

Та щойно кілька селфі з зіркою, її чоловіком та двома синами з’явилися в мережі, хейтери взялися жваво обливати брудом Віталія:

“Цікаво, як чоловік перетнув кордон?”

“Якщо їздити, то навіщо виставляти фото? Для кого? Для тих хлопців, що захищають Україну?”

“Втекли від війни. Користуються своїм становищем. Що тут не ясно? У багатих інше життя”.

Якби ці сповнені жовчі люди почитали попередні пости співачки, то дізналися б, що під час концертів в іспанських містах проводилися збори якраз на потреби тих самих хлопців, “що захищають Україну”.

Ірина Федишин заступилася за чоловіка

Федишин відрапортувала про купівлю сотні дронів для наших захисників за підсумками зборів за квитки та проведення благодійних аукціонів під час концертів. З’ясувалося, що ніхто й не думав “втікати від війни”, оскільки й співачка, і її діти, і чоловік призовного віку вже повернулися на батьківщину. Звісно, почитавши гнівні коменти, Ірина не стрималася й відповіла хейтерам:

“Ви при своєму розумі? Поїхали офіційно, щоб заробити кошти для ЗСУ. І, Слава Богу, заробили і купили з цієї поїздки 100 дронів і не тільки”.

Зірка, ображена знеціненням праці її колективу, сповістила, що у Віталія є дозвіл від Міністерства на виїзд, оскільки він є її менеджером та головою благодійного фонду. Співачка порадила диванним коментаторам спробувати зібрати кошти хоча б на один дрон, а потім уже писати “дурню”.

Популярне

Схожі статті

Беру яйця та ще 2 інгредієнти: швидкий салат “Альбінос” всього за 8 хвилин – мої просять його тричі на день

Тепла пора року вже давно настала, і на вулицях починається справжня спека. Що може бути краще за таких умов, ніж салат, який висвітлює? Сьогодні ми підготували саме такий простий і швидкий рецепт.

Цей салат тепер готую щодня: і все одно чоловік та діти встають в чергу за добавкою. Тарілки – вилизані

Приготувати салат, від якого будуть в захваті всі, хто його скуштує, просто. Достатньо взяти відбірну яловичину, мариновані огірки та ще пару простих інгредієнтів. І шедевр кулінарії вже на столі.

Тоня Матвієнко розповіла, де зараз її тато, якого мама покинула після 50 років шлюбу: “Жодної користі”

Усіх неабияк здивувала новина, коли Ніна Матвієнко розлучилася з чоловіком після золотого весілля. Нині Тоня Матвієнко розповіла, де нині перебуває її татусь.