Оля Полякова чесно висловилася про свою 18-річну доньку від Буряковського: “Маша така брехуха”

Українська співачка Оля Полякова зізналася, що не має на своїх дітей ніякого впливу. Крім того, за словами співачки, її старша донька Маша з нею зовсім не щира.

Оля Полякова – відома українська співачка, яка полюбилася публіці не лише завдяки її творчості, а й завдяки харизмі та відвертості. Співачка дійсно дуже відкрита і не приховує від публіки своє особисте життя. Чого тільки коштують зізнання Полякової у програмі “Дорослі дівчата”! Там співачка розповідає дуже чесні і відверті історії про свого чоловіка, дітей та й про себе.

Оля Полякова чесно висловилася про свою 18-річну доньку від Буряковського

Так, в крайньому випуску Ютуб-шоу “Дорослі дівчата” Полякова і Єфросиніна вирішили поговорити на тему брехні. Полякова зізналася, що полюбляє прикрашати факти зі свого життя і часто може щось дофантазувати. Також співачка зізналася, що брехня у її сім’ї дуже поширена. Так, за словами Олі, її 18-річна донька Маша постійно бреше.

В мене дві дочки, одна брехуха, друга ні. Маша – брехуха, така брехуха! Вона весь час прибріхує. Вона ніколи не відмовляється. Ти їй кажеш: “Зроби те, те і те”. Вона каже: “Добре мама”. І робить по-своєму і про це мовчить

, – зізналася Полякова.

На питання Єфросиніної, що робить Полякова, коли викриває брехню, співачка зізналася, що не має на доньку впливу.

Ну а шо, я бити її буду?! Я не наказую своїх дітей. Я ніколи не мала впливу на своїх дітей. Вони в мене ростуть як трава, і гарні.

, – розповіла Полякова.

Нагадаємо, в Олі Полякової 2 доньки: 18-річна Маша і 11-річна Аліса.

Оля Полякова зі своїми чудовими донечками
Як виглядають доньки Олі Полякової

В минулому році Маша закінчила школу у Києві і вступила навчатися в Лондон на музичний факультет. Та, закінчивши лише 1 курс навчання, дівчина вирішила покинути навчальний заклад. Вже в цьому році Маша Полякова вступила в Київську філармонію і паралельно подала документи на навчання в одному з найпрестижніших закладів Америки – в музичний коледж Бьорклі. Дівчина хоче отримати і американську і українську музичну освіту.

Популярне

Схожі статті

Найсмачніший вишневий пиріг, який я коли-небудь їла: шматочок раю ви можете створити просто вдома

Відчуйте смак десертного раю, не виходячи зі своєї власної кухні з вершковим вишневим пирогом. Ця випічка — справжнє шедевральне поєднання ніжного борошняного тіста та соковитих вишневих ягід.

Дружина Віктора Павліка Катя Репяхова показала племінницю, яка стала захисницею: “В добру дорогу, рідна”

Нещодавно дружина популярного співака Віктора Павліка, відома блогерка Катя Репяхова вирішила поділитися зі своїми шанувальниками новиною — її племінниця стала захисницею.

Шеф-кухар із культового ресторану розкрив свій секрет соковитих свинячих стейків: легкий рецепт із начинкою

Свинячі стейки з начинкою — страва, яка приносить багатьом не тільки насолоду від їжі, але й справжню радість від кулінарного відкриття, від емоційного враження, яке вона залишає.