Куди зникла Слава Фролова, яка роками працювала на шоу “Україна має талант”: пішла з шоу-бізнесу?

Українська телеведуча Слава Фролова відома публіці з проєкту "Україна має талант". Жінка багато років сиділа в судійському кріслі та згодом зникла з телеекранів.

Слава Фролова запам’яталася публіці, як дуже м’яка та тактовна суддя одного з найрейтинговіших шоу країни “Україна має талант”. І хоча Слава була улюбленицею публіки, більшість і не знали, хто за фахом ця жінка і чому вона оцінює таланти українців.

Слава Фролова з дитинства захоплювалася мистецтвом і має вищу освіту художника-оформлювача. Після закінчення університету Слава влаштувалася працювати на радіо в якості радіоведучої  в Одесі.

Куди зникла Слава Фролова, яка роками працювала на шоу Україна має талант
Куди зникла Слава Фролова, яка роками працювала на шоу Україна має талант

Вже через декілька років Слава Фролова вирішила підкорити столицю і переїхала в Київ. Там майбутня зірка вступила на факультет режисури та кіно, адже зрозуміла, що хоче пов’язати своє життя з телебаченням. Паралельно з навчанням Фролова вела ефіри на радіо, а згодом стала режисеркою ранкового шоу на Новому каналі “Підйом”. Пізніше телезірка отримала свій третій диплом, ставши режисеркою драматичного театру.

У 2009 році Слава Фролова стала однією з незмінних суддів талант-шоу “Україна має талант” і завоювала серця глядачів своєю щирістю та добрим характером. Та після завершення цього проєкту телеведуча зникла з екранів і практично не з’являється в інфопросторі. Так, Слава Фролова вирішила зупинити свою роботу на телебаченні, та вона займається власними проєктами. Так, ще у 2012 році Фролова заснувала проєкт розвитку і підтримки молодих художників України, який активний і досі. Зараз жінка проводить лекції з мистецтва і організовує різні мистецькі заходи.

Куди зникла Слава Фролова, яка роками працювала на шоу Україна має талант
Куди зникла Слава Фролова, яка роками працювала на шоу Україна має талант

Щодо особистого життя Слави Фролової, цей аспект свого життя жінка завжди тримала в таємниці. Хто являється чоловіком мисткині, досі невідомо. Однак жінка не приховує, що має двох дітей: сина Марка і доньку Серафиму. Син Фролової має вроджене порушення психічного розвитку – синдром Аспергера. А у 2014 році Фролова в інтерв’ю зізналася, що втратила дитину у віці одного року. Маля померло від серцевого пороку.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.