Ірині Білик зробили пропозицію руки та серця під час концерту на очах у публіки: співачка не сказала “ні”

Ірина Білик отримала пропозицію руки та серця прямо на сцені від свого прихильника. Молодий чоловік настільки закоханий у відому співачку, що їздить за нею по всім концертам.

Ірина Білик відома публіці не лише, як талановита співачка, а й як жінка з бурхливим особистим життям. Артистка була офіційно заміжня аж 5 разів, а її романів з чоловіками взагалі важко порахувати. Зараз співачка знову носить статус холостячки, та, схоже, це не надовго. Нещодавно Білик отримала пропозицію руки та серця.

Так, зараз Білик знаходиться у благодійному турі по містам України. На концертах співачки неодноразово закохані чоловіки робили пропозицію руки та серця своїм коханим. Та цього разу заміж покликали саму співачку. Так, молодий, високий чоловік вийшов на сцену, щоб подарувати квіти виконавиці. І тут він несподівано став на одне коліно і простягнув обручку співачці. Чоловік зробив пропозицію вийти за нього заміж і пообіцяв Ірині любов, вірність і щастя.

Співачка була ошелешена такою пропозицію і мала дати гідну відповідь, адже за цим спостерігали ціла зала людей.

Співачка не стала говорити категоричне “ні”, але й не сказала “так”.

Це буде неправильно, сказати людині, яка мене кохає, “ні”. Але ж ми зовсім не знайомі

, – сказала артистка.

Виявляється, молодик, який освідчився Ірині Білик, її фанат і їздить за нею по всіх концертах. Співачка неодноразово бачила його на своїх виступах і навіть запам’ятала та особисто з ним вона не знайома.

Цікаво, що відео з освідченням Ірина Білик опублікувала у своєму Інстаграм-блозі. Та на відео не зрозуміло, чим все закінчилося.

Давно ніхто не робив мені пропозицію руки і серця! Як вважаєте, чи можна виходити заміж наосліп? Що порадите?

, – підписала відео Ірина Білик.

І хоч сама Білик приховала, що вона відповіла на освідчення та в коментарях видали цю таємницю глядачі, які були у залі.

Вона сказала, що він буде для неї особливим фанатом, за якого вона можливо колись вийде заміж, але віртуально. Вона його не образила, бо хлопець постарався

, – написала в коментарях глядачка, яка була на тому самому концерті.

Ірині Білик зробили пропозицію руки та серця під час концерту на очах у публіки
Ірині Білик зробили пропозицію руки та серця під час концерту на очах у публіки

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.