23-річна обраниця Остапчука Катя Полтавська оцінила його колишніх дружин: пройшлася по Войченко і по Горняк

Третя дружина шоумена і телеведучого Володимира Остапчука Катя Полтавська чесно відповіла, чи вважає колишніх дружин свого обранця привабливими.

39-річний телеведучий Володимир Остапчук наразі одружений втретє на 23-річній журналістці Каті Полтавській. Дівчина активно веде свій блог в Інстаграмі і час від часу ділиться подробиці сімейного життя з шоуменом. А ось минуле свого коханого Катя зазвичай не обговорює, адже за спиною Остапчука 2 невдалих шлюби, які закінчувалися гучними, скандальними розлученнями.

Та цього разу Полтавська вирішила відповісти на питання, яке хвилювало її підписників. Так, один із фоловерів запитав Катю, чи вважає вона колишніх дружин свого чоловіка привабливими.

Полтавська зізналася, що вважає ексдружин Остапчука Олену Войченку і Христину Горняк красивими. І відмітила, що у Володимира гарний смак не на жінок, а саме на зовнішність.

Так, красиві. У Вови хороший смак на зовнішність

, – відповіла Полтавська.

 23-річна обраниця Остапчука Катя Полтавська оцінила його колишніх дружин
23-річна обраниця Остапчука Катя Полтавська оцінила його колишніх дружин

Нагадаємо, перший шлюб Остапчука з Оленою Войченко тривав 10 років. В цьому шлюбі у шоумена народилося двоє дітей: донька Емілія і син Еван.

Як виглядає колишня дружина Володимира Остапчука Олена Войченко
Як виглядає перша дружина Володимира Остапчука Олена Войченко

У 2020 році шоумен розлучився з Войченко, бо завів коханку – нотаріусиню Христину Горняк. Саме її він повів під вінець через декілька місяців після розлучення з Войченко.

Христина Горняк влаштувала свято в день річниці весілля свого екса
Як виглядає друга дружина Остапчука Христина Горняк

Та Христину Горняк спіткала така ж доля, як і першу дружину Остапчука. Вже через 2 роки після шлюбу вони розлучилися, адже шоумен знайшов собі нову пасію – молодшу на 16 років Катю Полтавську. Дівчина не приховує, що почала жити з Остапчуком вже на другу зустріч після знайомства. Наявність колишніх дружин та велика різниця у віці ніяк не турбує молоду журналістку. Натомість зараз дівчина бере все зі стосунків з шоуменом. Катя не приховує, що Володимир її повністю забезепечує і задаровує дорогими подарунками. А нещодавно Катя заявила, що займається відкриттям власної студії масажу та лазерної епіляції. Очевидно, що головним спонсором для відкриття бізнесу став сам Володимир Остапчук.

Популярне

Схожі статті

Запечена риба під сирно-овочевою шубкою: беру будь-яке філе, бо весь секрет у маринаді. Раджу спробувати!

Спробуйте приготувати соковите філе риби під сирно-овочевою шубкою в духовці так, щоб домашні попросили добавки. Скоріше записуйте цей рецепт!

Мають трьох дітей, але за кордон ні-ні: Решетнік, Дикий та інші багатодітні зірки, які попри все в Україні

Україна переживає важкі часи через війну, економічні труднощі та інші виклики. У таких умовах питання про збільшення сім'ї може викликати непорозуміння або навіть звинувачення.

Шоколадний десерт без борошна, масла та цукру: закохалась з першого шматочка! Навіть на свято буду подавати

Такий шоколадний десерт готується мега просто та швидко. Вам знадобиться всього декілька доступних продуктів, які можна знайти в будь-якому магазині.