42-річний Потап опинився на сьомому небі: репер вбрався як жінка і заспівав пісню дружини Насті Каменських

Потап продовжує епатувати свою ТікТок аудиторію. Цього разу репер учудив таке: перевдягнувся жінкою та заспівав пісню дружини Насті Каменських. Як відреагували фани?

Потап і раніше любив дивно пожартувати. Пригадаймо хоча б його трюк зі зніманням штанів перед московською публікою. Та, здається, з кожним днем зашквари шоумена стають усе дивнішими. Замість схвалення артист отримує на горіхи навіть від власних фанів.

Після порівняння Брітні Спірс з бритвою, а жабенятка з янголятком, Олексій Потапенко не зупинився на досягнутому й продовжив чудити. Цього разу артист вирішив похейтити власну дружину.

Потап у перуці заспівав пісню Насті Каменських

Репер переспівав шматочок пісні NK “Зірка в небі”. Але при цьому вдався до повного перевтілення. Чоловік начепив на голову жіночу перуку, вбрався в окуляри з рожевими скельцями, ще й шапочку на голову натягнув.

Що хотів цим сказати артист, незрозуміло. Навіть підпис: “У небі”, який Потап залишив під відео, не проливає світла на істину. Чи то чоловік вирішив підтримати нову роботу дружини, чи то навпаки хотів потролити, кожен вирішить для себе сам.

Потап у перуці заспівав пісню Насті Каменських

Здавалося б, подібне відео, що супроводжувалося дикими танцями (не плутати з Русланою Лижичко), мало б набрати в ТікТоці купу лайків. Не кожного дня ж побачиш лисого брутального 42-річного чоловіка в жіночому образі.

Та дива не сталося. Все, що останнім часом робить репер, піддається нещадній критиці інтернет-спільноти. Тож невдаха отримав неприємні коменти:

“Льошо, що з тобою?”

“Телефонували з Іспанії. Казали, що це їхній сором”.

“Потап, ви Настя?”

Можливо, Олексій натякнув на своє авторство в новій пісні Насті. Але ж Каменських ніде в релізі не згадала прізвища благовірного.

Популярне

Схожі статті

Куди поділась улюблениця Оксани Байрак та акторка в минулому Анастасія Зюркалова: тепер офіціантка у Канаді

Як відомо, доля — мінлива леді, що грає людиною завжди. Ось і улюбленицю режисерки жіночих серіалів Оксани Байрак Анастасію Зюркалову вона не оминула своїми "американськими гірками".

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.