7-річний син Влада Ями засвітився в Голлівуді: Леону дісталася роль у короткому метрі. Підкорює Америку

7-річний син Влада Ями спробував сили в кіно. Леону дісталася роль у стрічці Sweet struggle. Вже відбувся допрем'єрний показ короткометражки, на який завітали всією родиною.

Ліліана Яма в Інстаграм-сторіз похвалилася успіхами сина на американських теренах. Хлопчик отримав роль у фільмі “Солодка боротьба”, яку зняла українська режисерка Адріана Костецька.

Син Влада Ями знявся в голлівудському кіно

В Голлівуді вже відбувся допрем’єрний показ короткометражної стрічки. Щасливі тато й мама, звісно, прийшли підтримати юне дарування. Можливо, саме цей досвід на знімальному майданчику допоможе Леону надалі обрати професійний шлях у житті.

Син Влада Ями знявся в голлівудському кіно

Дивно, але Влад проігнорував у мережі видатні здобутки сина й не прохопився про участь первістка в кінематографі жодним словом. Ями не сповістили також, яку роль зіграв їхній 7-річний син. Та якщо уважно подивитися на банер, Леон перебуває дуже близько до головного героя.

Якщо перекласти назву фільму на українську мову, вийде “Солодка боротьба”. У сімейній драмі розповідається історія підлітка, хворого на діабет 1 типу. Мама дитини докладає чималих зусиль, щоб син жив. Натомість 9-річний Метью намагається пристосуватися до життя в суспільстві, зважаючи на свій діагноз.

Син Влада Ями знявся в голлівудському кіно

Адріана Костецька, що зняла короткометражний фільм на гостру соціальну тему, є хореографинею та актрисою. Вона брала участь в талант-шоу “Танцюють всі”, ставила хореографію для “Танців з зірками”, танцювала у Віталія Козловського, Світлани Лободи й Анастасії Волочкової.

Перебравшись до Америки, талановита дівчина й там не залишилася без роботи, працюючи над постановками різноманітних шоу. Тепер черга дійшла до режисерського дебюту. Схоже, перша спроба пройшла доволі вдало. Фільм Sweet struggle ще до прем’єри примудрився отримати нагороду на кінофестивалі Silicone Beach Film Festival!

Популярне

Схожі статті

Готую замість Олів’є на свята! Салат “Ніжний” з крабовими паличками: можу з’їсти одразу 2 порції! Рецепт

Салат "Ніжний" дуже смачна та красива закуска, викладена шарами, яка прикрасить будь-який стіл. А приготувати такий салат зовсім не складно. Спробуйте!

Знаю секрет, як подати макарони для гостей на святковий стіл: роблю макаронні гнізда з фаршем і запікаю

Страви з макаронів зазвичай вживають у будень, та якщо зробити макаронні гнізда з фаршем та запекти у духовці, вийде настільки крутезно, що не соромно буде подати й на святковий стіл.

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.