Була з ним пів життя, а про неї забули: як змінилася колишня дружина Віктора Павліка Лора Созаєва

Український артист Віктор Павлік за своє життя встиг чотири рази сходити під вінець. Та найдовше він жив з третьою жінкою на ім'я Лора Созаєва. Що стало з нею після розлучення – далі у матеріалі.

Розлучення Віктора Павліка і Лори Созаєвої супроводжувалось гучним скандалом. Подружжя прожили разом аж 20 років та на старості літ артист вирішив покинути дружину заради дівчини, яка молодша навіть за його дітей. Лора не бажала мовчати і публічно звинувачувала Катю Репяхову в тому, що та розбила сім’ю. І хоча молода дівчина перший час заперечувала той факт, що була коханкою Павліка та зараз не приховує, що почала з ним відносини ще за 4 роки до його офіційного розлучення з Созаєвою.

Як виглядає Катерина Репяхова після пластики
Віктор Павлік покинув Лору Созаєву заради Каті Репяхової

Варто відзначити, що навіть після того, як Павлік розлучився з Лорою і одружився з Катею Репяховою, спокою у їхньому житті не було. Лора Созаєва всіляко поливала брудом Репяхову у Мережі. Все дійшло до того, що Катя подала в суд на Созаєву за кібербуліг і, до слова, виграла його. Так, за рішенням суду ексдружина Павліка була змушена виплатити Репяховій 8 тисяч гривень.

Як виглядає колишня дружина Віктора Павліка Лариса Созаєва
Як виглядає колишня дружина Віктора Павліка Лариса Созаєва

Крім того, було ще одне відкрите питання, яке залишилось після розлучення з Созаєвою. Так, Павлік виплачував кредит за 3-кімнатну квартиру, яку купив у шлюбі з Лорою. Він мусив би виплачувати той кредит ще дуже довго, тож запропонував ексдружині продати житло, закрити кредит і купити їй квартиру поменше. Та ось Лора Созаєва була категорично проти цього, бо не хотіла продавати квартиру. Та все ж після довгий чвар та розбірок, вони закрили це питання так, як хотіли того Павлік і Репяхова.

Віктор Павлік, Лора Созаєва і син Павло: архівне фото
Віктор Павлік, Лора Созаєва і син Павло: архівне фото

Зараз Лора Созаєва живе одна і більше “не зачіпає” колишнього чоловіка та його нову дружину. Варто додати, що у 2021 році жінка втратила єдиного сина від Віктора Павліка. Хлопець помер у віці 21-го року від важкої онкологічної хвороби – саркоми, рак хребта. Павло Павлік переніс не одну операцію та 18 хіміотерапій. Та врятувати хлопця не вдалося.

Популярне

Схожі статті

Де зараз колись популярна Надія Мейхер: тиняється Європою та робить спробу продавати речі власного бренду

Надія Мейхер, колись відома своїми музичними досягненнями, в останні роки змінила вектор особистої активності. Звісно, ця зміна кар'єрного шляху не залишилася непоміченою громадськістю.

Лише кабачок та рис, а на смак краще за м’ясо: оладки на сковорідці — простіше рецепта й не вигадати

Якщо ви шукаєте ідеальний спосіб розпочати день з енергією та задоволенням, то кабачкові оладки з рисом на сковорідці — ваш варіант: корисно, просто, легко!

Час невблаганний й нищівний: як зараз виглядають колишні еталони чоловічої краси Делон, Круз, Пітт та інші

У світі кіно та моди завжди було чимало чоловіків, які ставали еталонами краси. Серед них такі як Ален Делон, Том Круз, Бред Пітт, Леонардо Ді Капріо.